FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Liviu Ciobotariu a ieșit în față și a vorbit în premieră despre oferta lui Becali: „A fost decizia mea să nu mă duc la FCSB”

Liviu Ciobotariu, antrenor Voluntari
Liviu Ciobotariu, antrenor Voluntari

Articol de - Publicat joi, 03 noiembrie 2022 17:47 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 18:14

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, a confirmat astăzi interesul celor de la FCSB. După demisia lui Nicolae Dică de la echipa lui Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor a confirmat că unul dintre numele de pe lista sa este cel al lui Ciobotariu.

Tehnicianul susține că dorința lui a fost să rămână la FC Voluntari și că nu a existat o clauză de reziliere în contractul cu ilfovenii care să îl împiedice să meargă la FCSB.

Walter Zenga, după ce Gigi Becali a insinuat că s-a autopropus la FCSB: „E fals că l-am sunat pe MM. I-am dat mesaj pe WhatsApp”
FCSB
Walter Zenga, după ce Gigi Becali a insinuat că s-a autopropus la FCSB: „E fals că l-am sunat pe MM. I-am dat mesaj pe WhatsApp”

Liviu Ciobotariu: „Am vrut să rămân la Voluntari”

„Cei de la FCSB m-au dorit, le mulțumesc pentru asta. Nu pot să vă spun motivele pentru care am refuzat, nu ar fi corect. Nu a avut nicio treabă contractul, nu am avut vreo clauză de reziliere care să mă împiedice să merg la altă echipă din Liga 1. 

A fost decizia mea să nu mă duc, am vrut să rămân la FC Voluntari”, a declarat Liviu Ciobotariu, la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Botoșani, programat vineri, de la ora 18:00. 

Șefii de la FC Voluntari au fost categorici: „Ciobotariu nu pleacă”

După ce Gigi Becali și-a manifestat interesul de a-l pune pe Ciobotariu antrenor la FCSB, conducerea celor de la Voluntari a luat poziție.

„Am stat după antrenament o ora și un sfert la masă cu Ciobi și Bogdan Bălănescu, deși nu-mi place mie să apar vreau să se știe că antrenorul nostru nu pleacă nicăieri.

Este oficial și nu se poate schimba nimic. Și Liviu vrea să continue, are un mandat lung, cel mai lung pentru el și pentru noi, și nu ne dorim să-l întrupem. Repet! E clar, Liviu Ciobotariu rămâne la Voluntari”, a declarat Robert Gherghe, directorul Consiliului de Administrație al clubului.

Citește și alte știri din Liga 1:

Gică Hagi, deranjat că Mutu a făcut publică discuția telefonică dintre ei: „Nu era pentru presă”

Peluza Nord, îndemn rasist și violent înainte de FCSB - Rapid: „Să dăm binețe înaripatelor! Venim grupuri organizate să-i îmbrățișăm”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
inshallah
inshallah  •  04 Noiembrie 2022, 15:37

bine ca a ramas. Punem pariu ca ii retrogradeaza pe voluntari?

bigd
bigd  •  04 Noiembrie 2022, 01:15
Postat de guimaraes1.0 pe 03 Noiembrie 2022, 20:26

Ma surprinzi cu acest comentariu sper sa nu intri in conflicte de interes cu pinocchio cu silviu sau alti zecesebisti.si o intrebare off-topic merge roata capului tractor?:-)

Se invarte vere, chiar daca nu cu aceeasi viteza ca in anii trecuti. :)

MariusMitran69
MariusMitran69  •  04 Noiembrie 2022, 00:58

Respect!!! Nu inteleg cum un antrenor tanar, de perspectiva ca Prepelita ar accepta sa mearga la FCSB. Daca vrea sa ajunga ca Teja, Dica si multi altii, atunci echipa lui Becali este traseul potrivit.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează