FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO Gică Hagi, deranjat că Mutu a făcut publică discuția telefonică dintre ei: „Nu era pentru presă”

Articol de - Publicat joi, 03 noiembrie 2022 17:22 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 17:51

Lui Gică Hagi (57 de ani) nu i-a convenit că Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul Rapidului, a dezvăluit convorbirea telefonică în care au discutat despre Denis Alibec (31 de ani). 

Luni, 31 noiembrie, Adrian Mutu a dezvăluit că Gică Hagi l-a sunat imediat după remiza din meciul direct, scor 1-1, și că i l-a propus pe Denis Alibec: „Iei sigur titlul cu el”. „Regele” s-a arătat deranjat că discuția a fost făcută publică.

VIDEO Gică Hagi: „A fost o discuție între mine și Mutu, nu pentru presă!”

„În primul rând, a fost o discuție între mine și Adi Mutu, nu pentru presă. În al doilea rând, Alibec este la noi acum. De asta suntem pe primul loc. Ne bucurăm că este alături de noi. Sperăm să rămână aici. Apoi vom vedea unde ajunge”, a spus Gică Hagi în conferința premergătoare meciului cu CS Mioveni.

Denis Alibec, despre discuția dintre Hagi și Mutu 

Într-un interviu acordat miercuri pentru site-ul oficial al clubului dobrogean, Denis Alibec a comentat situația: „Sunt jucătorul Farului, este echipa mea de suflet și cu siguranță voi rămâne aici. Dacă voi avea o ofertă din străinătate, poate mă voi gândi, dar până la vară sunt jucătorul Farului și nu mă gândesc la plecare.

Am avut și alte oferte, dar am vorbit cu domnul Hagi înainte și i-am promis că dacă voi reveni în România voi veni la Farul. Știam că e o echipă talentată și speram să ne batem acolo sus. Farul este o echipă mare, avem jucători talentați, un staff foarte bun și suntem o familie aici, de aceea cred că ne merge așa bine. Având în vedere că am jucat doar zece meciuri cred că sunt ok, dar cu siguranță pot da mai mult”.

VIDEO. Gheorghe Hagi, răspuns pentru Adi Mutu. „A greșit. Muncesc de 100 de ori mai mult decât un manager care stă și semnează jucători”

Citește și alte știri din Liga 1:

VIDEO Pus pe listă de Gigi Becali, Eugen Neagoe reacționează: „FCSB e echipă mare”

Să fii antrenor la FCSB nu mai valorează nimic: urmează „șomajul” sau posturi mai slabe!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
johny2003
johny2003  •  04 Noiembrie 2022, 22:32
Postat de magura pe 03 Noiembrie 2022, 18:45

Prea il bagati in seama pe hagi. A fost un jucator bunicel, e pe primul loc acum ca antrenor, dar vor veni si meciurile pierdute in curand... Nu va termina returul pe primul loc!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Caraghete
Caraghete  •  04 Noiembrie 2022, 12:25

Hagi si Farul lui, sunt pe primul loc, atata oftica n-am vazut in viata mea la unii pe aici care comenteaza, asa e cand esti cel mai bun, toti te injura...HAI FARUL, HAGI CEL MAI BUN !!!

miciBIO
miciBIO  •  03 Noiembrie 2022, 22:08
Postat de ionescugeorge77 pe 03 Noiembrie 2022, 21:43

acest jucator mediocru bun de nimik ca si antrenor ...se crede rege ...

Nu ai tu cuvinte în vocabularul folosit dealungul vieții cât de mare a fost Hagi, stai în mocirla ta din Giulești, unde te duci în străinătate, Spania, Franța, Germania, UK, Canada, SUA, toți știu de Hagi. De echipa de cartier de 2 lei, rapid, de Coe, Baratki și alți anonimi nu știe nimeni.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close