FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

VIDEO Pus pe listă de Gigi Becali, Eugen Neagoe reacționează: „FCSB e echipă mare”

Eugen Neagoe, antrenor U Cluj
Eugen Neagoe, antrenor U Cluj

Articol de , - Publicat joi, 03 noiembrie 2022 14:30 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 14:54

U Cluj s-a revitalizat după victoria cu FCSB (2-1) și abordează cu optimism duelul din Bănie, cu CSU Craiova, sâmbătă seară (ora 21:00). Antrenorul Eugen Neagoe (55 de ani) a vorbit detașat despre faptul că a fost nominalizat de Gigi Becali printre antrenorii capabili să preia FCSB.

Chiar dacă ardelenii au destule probleme de lot, Romario Pires (suspendat), Ștefan Vlădoiu (fără drept de joc), Roberto Romeo, Ely Fernandes și Tescan (toți accidentați), privesc cu încredere meciul împotriva alb-albaștrilor. 

Delegația lui U Cluj va înnopta la Râmnicu Vâlcea, înaintea descinderii în Bănie, acolo unde formația lui Eugen Neagoe va face un antrenament.

Antrenorul a vorbit detașat despre faptul că a fost nominalizat de Gigi Becali printre antrenorii capabili să preia FCSB. Neagoe a transmis că este concentrat doar pe ceea ce are de făcut la U Cluj. Iată ce a declarat azi la conferința de presă premergătoarea duelului din Bănie:

MApN și CSA Steaua au eliminat și ultima barieră din calea promovării: modificare importantă de regulament, publicată deja în Monitorul Oficial
CSA STEAUA
MApN și CSA Steaua au eliminat și ultima barieră din calea promovării: modificare importantă de regulament, publicată deja în Monitorul Oficial

Declarațiile lui Eugen Neagoe înainte de Universitatea Craiova - U Cluj

  • „Ne aflăm în fața unei alte partide importante, la Craiova, după o serie de meciuri tari, cu cele mai puternice formații din campionat, Farul, CFR Cluj, de două ori, și FCSB. Avem același obiectiv precum Universitatea Craiova, 3 puncte, rămâne să vedem dacă ne putem ridica la același nivel precum la partida cu FCSB”.
  • „Poate că trebuia să marcăm mai multe goluri cu FCSB, ne-am creat situații mari, am făcut un joc foarte consistent, până la eliminarea lui Romario Pires, în minutul 57. O eliminare corectă, nici atunci n-am avut nicio reacție la adresa arbitrilor, a fost o decizie corectă, nu cum a fost în alte partide”.
  • „I-am felicitat pe băieți pentru succesul cu FCSB, partida a trecut, acum așteptăm să vedem ce facem cu Craiova. Avem și noi grup puternic, jucători cu mare calitate, cu mare experiență, am mai spus-o, nu m-am înșelat. Le-am zis-o de la prima discuție, băieții își arată valoarea, ne-am dori să arătăm și mai bine”.
  • „Băieții sunt la fel de conștienți de importanța meciului, sunt concentrați, le-am zis că este istorie partida cu FCSB”.

Eugen Neagoe, despre dorința lui Gigi Becali de a-l numi antrenor la FCSB

  • „Astea cu listele... Am mai fost pe liste. Și Sorin Cârțu a zis că am fost pe lista Universității Craiova, scurtă sau foarte scurtă, dar n-am ajuns acolo. Când apar astfel de discuții, mai ales în media, orice antrenor trebuie să se simtă bine, atunci înseamnă că munca îi este apreciată. De la discuțiile apărute în presă la ce se întâmplă la FCSB, e cale lungă. FCSB e echipă mare, știe ce are de făcut în bucătăria ei, îi urez succes cu West Ham”.
  • „Dacă, dacă... Nu avem despre ce să vorbim, dacă aș fi luat în considerare o eventuală propunere. Sunt aici, la Cluj, nu mă gândesc decât la meciul cu Craiova, concentrarea mea e doar la U”.
  • „Nu vreau, nici nu voiam, ca Nicolae Dică să-și ceară scuze că n-am dat mâna după meci. Eu sunt de acord cu scuzele venite, nici nu știu dacă trebuia să-mi ceară scuze...”
  • „FCSB nu a făcut un joc prost, noi am evoluat foarte bine. Nu cred că se așteptau ca noi să fim agresivi din start, să avansăm din primul minute. Ne-a ieșit în mare tot ceea ce am pregătit la antrenamente. Până la eliminarea lui Romario, am fost echipa care a controlat meciul, mai putea da 4-5 goluri, fără falsă modestie. Chipciu a avut două oportunități, Thiam bară transversală, alte două ocazii mari”. 

Andrei Pițian, U Cluj: „Am avut un declic cu FCSB”

Andrei Pițian, fundașul ardelenilor, este de părere că U Cluj poate veni cu puncte după confruntarea din Bănie cu CSU Craiova: 

„Va fi un meci foarte greu în Bănie, dar am arătat că ne putem bate de la egal la egal cu orice adversar. Categoric, cred că am avut un declic cu FCSB, prin victoria noastră. Trebuie să începem să urcăm în clasament, avem mai multă încredere, sperăm să începem cu Craiova. 

Jocul slab al celor de la FCSB a fost o consecință a jocului nostru bun. U Cluj a avut un meci bun, rezultatul a venit normal. Dacă o echipă adversă dorește antrenorul nostru după meciul direct înseamnă că munca noastră e apreciată, lumea își îndreaptă privirile către noi. Fiecare vrea să meargă la mai bine”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Rapidiștii sunt gata pentru derby-ul cu FCSB: „Nici nu contează dacă ei au sau n-au antrenor” + Câte bilete au giuleștenii la dispoziție

Bourceanu l-a luat tare pe Florin Talpan: „Eu la ce echipă am jucat? Am bătut Chelsea cu FCSB sau cu Steaua?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  03 Noiembrie 2022, 19:00

Bateți și pe Radoi și ajungeți la Nationala. Bălan , Pitian, Bic, Vladoiu , Ilie, Ispas, Ilie.....jucători care trebuie sa ajungă în atenția lui Iordănescu mai mult decât neantrenatii Fcsb-ului. Haide U !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează