FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu a comentat din nou acuzele unui junior conform cărora bagă jucători pe pile: "Mi-am asumat aceste riscuri"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 20:23

Florin Bratu a comentat acuzele lui Ștefan Pădureț (18 ani), care a spus pentru GSP.ro că antrenorul lui Dinamo U19 bagă jucători pe pile în echipă.

"Atunci când m-am apucat de această meserie mi-am asumat și aceste riscuri de a apărea astfel de lucruri în presă. E o competiție în care joacă cine face față. Eu încerc să le redau copiilor din experiența mea ca jucător.

Cine e mai bun trebuie să joace. Ei trecând acum prin ultimul an de juniorat își doresc toți să joace. Trecem și peste aceste răutăți care apar din partea unora", a reacționat Bratu la TV Digi Sport.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
martinpen
martinpen  •  27 Ianuarie 2017, 09:00
Postat de tzusti_reloaded pe 27 Ianuarie 2017, 05:26

:) CARE STEAUA MAH..N AUZI CA JOACA LA SCOALA LUI RADUCIOIU..PATRONATA DE ATLETICO MADRID?.. CUM *** CITITI MAH..IN SCARI ?

Tu citesti asa, eu spuneam de unde a venit la Dinamo, tu soui unde a plecat de la Dinamo... Cine citeste in trepte ?

ray51
ray51  •  27 Ianuarie 2017, 08:49

Că sunt zile in care antrenorul te lasa pe tusa, sunt de acord. Da' mai cauta si-n tine si vezi cu ce ai gresit, ce n-ai executat, ce reguli ai incalcat, etc. E bine sa fii corect cu tine mai intai si vei vedea ca vei primi ce este al tau. Bratu mi se pare un tip echilibrat si nu l-as vedea ranchiunos sau gagauta. Este sigur ca vrea sa demonstreze ca e un antrenor de perspectiva pe care se poate miza si nu-si poate permite sa se 'faulteze'.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  27 Ianuarie 2017, 05:26
Postat de martinpen pe 26 Ianuarie 2017, 23:21

Paduret a venit de la Steaua la Dinamo, crezand ca e vedeta. Acum, s-a intors la Steaua si vrea sa se razbune... Ca el au fost sute sau chiar mii de talente... Acum niciunul nu mai joaca fotbal, fotbalul nu e pentru vedete.

:) CARE STEAUA MAH..N AUZI CA JOACA LA SCOALA LUI RADUCIOIU..PATRONATA DE ATLETICO MADRID?.. CUM *** CITITI MAH..IN SCARI ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează