FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN, LUNI, 20:45, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Bratu ar face orice ca Dinamo să nu mai fie ținta ironiilor: "Intru eu să joc!" » Cum explică prezența redusă a jucătorilor tineri în primul "11"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2018 10:35

Dinamo va juca luni, de la ora 20:45, contra celor de la Gaz Metan Mediaș, în prima etapă din play-out. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și LookTV.

Florin Bratu, 38 de ani, antrenorul lui Dinamo, va debuta pe banca echipei roș-albe în Liga 1. Azi a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre meciul cu Gaz Metan și despre situația de la Dinamo.

"Gaz Metan este o echipă cu un antrenor riguros, care are nevoie de puncte. Trebuie să fim atenți. Dacă vom avea determinare, putem obține cele trei puncte. Pentru acest meci am trei variante pentru postul de atacant: Daniel Popa, Robert Moldoveanu și Ivan Pesici.

Jucătorii mi-au spus că sunt motivați. Trebuie să ne batem până la capăt pentru Dinamo, pentru a ne gâștiga salariile și pentru a readuce spiritul echipei. Caracterele deosebite se văd în situațiile dificile. Am încredere că acești jucători se pot motiva pentru a avea 14 meciuri foarte bune. Trebuie să ne ridicăm și să luăm fiecare meci în parte.

Nu mă tem de retrogradare. Sub nicio formă. Intru eu să joc dacă e vreo problemă (râde)! Dar nu mă gândesc la retrogradare", a spus Florin Bratu la conferința de presă.

"Să ne înțelegem și cu tinerii, că se tot zice «De ce nu bagă Bratu jucătorii cu care a luat campionatul la Under 19?». O parte dintre acești jucători sunt plecați, sunt împrumutați pe la diferite cluburi. Nu se pune problema și nu este corect să vorbim de ei. Nu sunt la Dinamo. Din vară vom vedea ce va fi. Îi vom urmări pe toți și vom vedea cineva va juca. În acest moment, Dinamo are 3-4 tineri care la un moment dat pot fi introduși în echipă. Eu am ceva în cap, am idei despre cum să construiesc ceva"
Florin Bratu despre jucătorii tineri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
vicol_vali
vicol_vali  •  11 Martie 2018, 04:12

A fost un rebel Bratu. Cea mai mare greșeală a fost înlăturarea lui Rednic, care nu cred c-a făcut-o Negoiță singur. Aia este dacă ai un manager-antrenor trebuie să-i dai procente la transferuri. Așa a fost 100% Ferguson și Wenger. Acum, la Wenger s-au diminuat procentele că au bani mulți de la TV, așa că nu mai sunt nevoiți să formeze și să vândă jucători. Dar, Dinamo trebuie să formeze jucători, să-i trimită și la școală, că de asta sunt așa multe legende de jucători care o duc rău. Iar PSD să facă naibii locuri de muncă, nu să se ocupe de alte mizerii. Forza Dinamo!

alexpescaru
alexpescaru  •  10 Martie 2018, 13:38
Postat de iosif_ssv pe 10 Martie 2018, 12:07

Desfiintati-i ba odata pe bancrutarii astia!!!...

Huooooo ! A fost Ziua Gropilor Deschise la cimitir ?

alexpescaru
alexpescaru  •  10 Martie 2018, 13:37
Postat de stonewall pe 10 Martie 2018, 12:28

Cei de *** au murit, astia sunt in coma...noi de cine mai radem?

De Hermanstadt !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează