FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Ce a făcut Budescu, în ziua în care Becali a anunțat ruptura definitivă de FCSB

Constantin Budescu / FOTO: Imago-Images +1   FOTO
Constantin Budescu / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 18:43 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 18:47

Gigi Becali (63 de ani) a anunțat astăzi că vrea să „rupă” contractul cu Constantin Budescu (32 de ani). Mijlocașul nu a fost deloc afectat de spusele finanțatorului de la FCSB. 

Aventura lui Budescu la FCSB este aproape de final. Nemulțumit de prestațiile lui din perioada recentă, Gigi Becali intenționează să încheie colaborarea. Pentru a se detașa de probleme, mijlocașul a participat astăzi la obiceiul tăierii porcului. A urmat o masă tradițională, pe placul celui poreclit „Sărmăluță”.

Ce a făcut Budescu, în ziua în care Becali a anunțat ruptura definitivă de FCSB

Budescu, detașat de problemele de la FCSB 

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, dezvăluia în urmă cu o săptămână că Budescu nu a fost deloc afectat și că își vede liniștit de treabă.

E cel mai relaxat om pe care l-am văzut vreodată, fotbalist. Niciodată în viaţa mea n-am lucrat şi n-am cunoscut un om atât de relaxat. Nu va face riduri nici la 75 de ani, nici măcar de expresie. E relaxat
- Mihai Stoica, la Telekom Sport

Budescu voia titlul cu FCSB

Dani Coman (42 de ani), președintele celor de la Hermannstadt, admite că l-ar dori pe Constantin Budescu, dar spune că mijlocașul ar fi vrut să rămână la FCSB.

Problema e rezolvată în proporție de 50%, adică noi am vrea să vină la Hermannstadt. Nu cred însă că se va întâmpla acest lucru. Budescu, din ce știu eu, vrea sa rămână la FCSB și să lupte pentru titlu. El este și finul meu și dacă ar merge la Petrolul, adversarul nostru din lupta pentru promovare, ar strica socotelile între noi. Glumesc, desigur. Budescu are și acum oferte din străinătate, dar cred că până la vară rămâne la FCSB
- Dani Coman

VIDEO Dragomir, sfat pentru FCSB: „Dacă vrea titlul, trebuie să-i păstreze pe Budescu și Keșeru”

Citește și alte știri despre FCSB: 

E cerut titular la FCSB după meciul cu Sepsi: „Ne place tuturor Vlad, dar îmi doresc ca Târnovanu să rămână între buturi”

Gigi Becali a schițat noua strategie de la FCSB: „Gata, nu are rost. Joacă Dumiter și «Mamutu»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
925045514183782
Montolivo Grig  •  20 Decembrie 2021, 21:32
Postat de Sorin Dreyer pe 20 Decembrie 2021, 21:11

Adevarul ca este nesimtit, pentru 20 sau 30 de mii pe luna sa joace numai in parturi,e o rusine pentru El ca fotbalist. Ce dracu baa,acum trei ani cand a fost dadea pase mortale de gol,imi amintesc o pasa de 60 de metri direct in piciorul lui Gnohere,gol. Lovituri libere executate prin vincluri si multe altele. Acum nimic,sa-i fie rusine.

Un becalist revoltat:)))))))

958984520821048
Sorin Dreyer  •  20 Decembrie 2021, 21:11

Adevarul ca este nesimtit, pentru 20 sau 30 de mii pe luna sa joace numai in parturi,e o rusine pentru El ca fotbalist. Ce dracu baa,acum trei ani cand a fost dadea pase mortale de gol,imi amintesc o pasa de 60 de metri direct in piciorul lui Gnohere,gol. Lovituri libere executate prin vincluri si multe altele. Acum nimic,sa-i fie rusine.

sdaniel1972
sdaniel1972  •  20 Decembrie 2021, 20:50

au vrut sa si bata joc de el, si atit... el a stiut, si a asumat., le a luat banii la fraieri,pardon oieri!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează