FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Campanie inedită lansată de Poli Iași

Sursa: Facebook
Sursa: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2020 16:40

Conducerea clubului Poli Iași a lansat o campanie de vânzare a biletelor virtuale pentru partida de pe teren propriu, împotriva celor de la Academica Clinceni, care se va juca fără spectatori.

  • Poli Iași - Academica Clinceni se va juca pe 21 martie, ora 14:30 (etapa a IV-a din play-out)
  • Clasament play-out

Prin campania „Porți închise, inimi deschise!”, suporterii ieșenilor își pot arăta susținerea față de favoriții lor. Toți cei care își vor achiziționa bilete virtuale pentru partida de pe teren propriu cu Academica Clinceni, vor fi „recompensați” într-un mod special, după ce vor trimite și o fotografie cu ei.

În semn de mulțumire, jucătorii celor de la Poli Iași vor intra pe gazon cu tricouri ce vor avea imprimate pozele fanilor. În plus, cumpărarea unui bilet virtual îi oferă șansa fiecărui suporter de a câștiga unul dintre cele 100 de locuri în autocarele suporterilor pentru semifinala Cupei României, dar și un tricou special.

Ideea a fost, probabil, a lui Ciprian Paraschiv, fiind similară cu cea adoptată de FRF, înaintea partidei România - Finlanda, din 8 octombrie, 2015, când fanii înscriși în „Arena Fanilor” puteau schimba biletele virtuale în bilete reale. Paraschiv a plecat de la Federație și este acum președinte la Poli Iași.

Fotbaliștii ieșeni au nevoie de susținerea suporterilor, chiar dacă meciul de pe teren propriu cu Academica Clinceni se...

Publicată de FC Politehnica Iasi pe Miercuri, 11 martie 2020

VEZI ȘI:

ISLANDA - ROMÂNIA // Directorul executiv al Federației Islandeze, anunț categoric: „Luăm în calcul doar ca meciul să se joace cu spectatori”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează