FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

Caracterizarea transferului făcut de FCSB: "Acolo joacă cel mai bine" » Ce avertisment a primit înainte de a semna

Articol de GSP - Publicat marti, 29 mai 2018 14:55

Andrei Cristea, fost jucător la FCSB, a vorbit despre transferul lui Kamer Qaka la echipa roș-albastră.

Atacantul lui Poli Iași a dezvăluit că i-a dat câteva sfaturi mijlocașului albanez de 23 de ani și l-a lăudat pentru jocul său.

"A venit la mine să îmi ceară sfatul. Știa că eu cunosc fotbalul românesc și cum e la Steaua. El avea oferte concrete de la Craiova şi de la Zaragoza. L-am lăsat să aleagă singur, după care i-am spus cum va fi la Steaua. Acolo nu-l va mai aştepta nimeni și trebuie s-o dea bine de la început. E un jucător extraordinar, dar la Steaua îi va fi mult mai greu decât până acum. Va avea presiune din partea fanilor, a colegilor și a conducerii. I-am dat exemplul lui Golubovici, căruia nu i-au ieşit bine lucrurile şi apoi nu a mai reuşit să-şi revină

El e un jucător tehnic. Cred că cel mai bun randament l-ar da lângă un mijlocaş de forţă, cum e Mihai Pintilii. Rămâne de văzut însă cum va juca Dică, a declarat Andrei Cristea la TV Digi Sport.

Playtech: ȘOC! Scene interzise minorilor la Vorbește Lumea. Cum a putut să apară o vedetă în fața Adelei Popescu FOTO


Comentarii (2)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  29 Mai 2018, 21:33

Saracul baiat!Se cunoaste ca nu stie ce inseamna sa lucrezi cu ciobanul si *** sale! NU STIE CE VREMURI GRELE STAU IN FATA LUI!!! Dar fiind *** si implicit neam cu ciobanul poate are o sansa,dar nu prea cred,ca jiji nu are mama,nu are tata,el vede doar banul nemuncit!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

7clonareal
7clonareal  •  29 Mai 2018, 21:01

Mai bine i-ai da sfaturi lui mister jiji, că oricum el este antrenor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează