FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - VOLUNTARI

FOTO Cascadorii râsului! Anzor și Bancu s-au întrecut în gafe înaintea penalty-ului obținut de Voluntari

FOTO: Cristi Preda (GSP.ro) +23   FOTO
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 21:27 / Actualizat marti, 27 februarie 2024 05:10

Anzor Mekvabishvili (22 de ani) și Nicușor Bancu (31 de ani) s-au întrecut în gafe în minutul 51 al meciului Universitatea Craiova - FC Voluntari, la scorul de 1-0. Erorile lor au dus la penalty-ul din care Robert Popescu a egalat (20 de ani).

Universitatea Craiova și-a îngreunat singură misiunea în duelul cu FC Voluntari. În minutul 51, o acțiune ofensivă prelungită s-a transformat într-un contraatac decisiv.

FOTO. Anzor și Bancu, gafe de Cascadorii râsului în Universitatea Craiova - FC Voluntari

+4 FOTO

Baiaram, aflat la 30 de metri de poarta ilfovenilor, a pasat către Anzor Mekvabishvili. Georgianul a avut o atitudine inexplicabilă. A așteptat mingea, iar când a văzut că adversarul îl deposedează, a făcut un pas în spate.

Oaspeții au pornit pe contraatac, Nemec a centrat către Dumiter, o minge care în mod normal era inutilizabilă. Doar că Nicușor Bancu s-a făcut de râs. A trimis moale cu capul către Popescu, atacantul Voluntariului a intrat în posesie, a încercat să lobeze portarul și a fost doborât.

„Centralul” Adrian Cojocaru nu a ezitat și a dictat lovitură de la 11 metri, transformată de Robert Popescu.

Bancu a greșit și în prima repriză

Cel mai controversat moment al primei reprize din Universitatea Craiova - FC Voluntari s-a petrecut în minutul 24, la duelul dintre Nicușor Bancu (31 de ani) și Nicolae Carnat (25 de ani).

Moment controversat în Universitatea Craiova - Voluntari » Verdictul lui Marius Avram: „De asta e diferit față de eliminarea lui Nana Antwi”
Universitatea Craiova - Voluntari
Moment controversat în Universitatea Craiova - Voluntari » Verdictul lui Marius Avram: „De asta e diferit față de eliminarea lui Nana Antwi”

Dumiter a recuperat o minge la jumătatea terenului și l-a lansat pe Carnat. Mijlocașul Voluntariului a avut prim-planul în duelul cu Nicușor Bancu. La marginea suprafeței de pedeapsă a existat un contact ușor între cei doi, o mână pusă de căpitanul oltenilor în spatele adversarului.

Adrian Cojocaru a considerat că este fault și a dictat cartonaș galben. Atingerea a fost clar în afara suprafeței de pedeapsă, dar ilfovenii au protestat vehement considerând că Bancu ar fi trebuit să vadă direct cartonașul roșu.

VIDEO. Imagini de la stadion, dinainte de Universitatea Craiova - FC Voluntari

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

A venit verdictul la Comisia de Disciplină! Ce suspendare au primit Antwi, Olaru și Kaprof după eliminările din FCSB - FC Botoșani
FCSB - FC BOTOȘANI 3-2
A venit verdictul la Comisia de Disciplină! Ce suspendare au primit Antwi, Olaru și Kaprof după eliminările din FCSB - FC Botoșani
Dorinel Munteanu a fost suspendat! Câte etape stă pe bară după eliminarea din Dinamo - Oțelul
OȚELUL
Dorinel Munteanu a fost suspendat! Câte etape stă pe bară după eliminarea din Dinamo - Oțelul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
roman_adrian
roman_adrian  •  26 Februarie 2024, 22:58

Primul penalty este inventat. Se vede clar cum portarul joacă mingea și atacantul intră în el în mod evident. E fault în atac 300%, din moment ce portarul joacă ultimul mingea și nu este lăsat să o facă.

Catisr
Catisr  •  26 Februarie 2024, 22:45

Am crezut mult în acest piticot al arbitrajului dar văd că digi i-a spălat creierul. Păcat ! Ce nu face omul pentru câțiva firfirei ? Digi vrea polemică, piticul por no oferă acest lucru !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează