FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cătălin Munteanu, sfaturi pentru dinamoviști: „Trebuie să realizeze acest lucru. Toată lumea așteaptă Dinamo în play-off”

Articol de - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 17:38

Cătălin Munteanu, fostul căpitan al lui Dinamo, crede că accederea alb-roșilor în play-off poate fi atinsă în acest sezon.

Cătălin Munteanu, 40 de ani, proaspăt antrenor secund al Petrolului Ploiești după instalarea pe banca tehnică a lui Costel Enache, nu și-a uitat echipa de suflet. 

Acesta este optimist în ceea ce o privește pe Dinamo și îi îndeamnă pe „albi-roșii” să se lupte până la finalul campionatului. 

-Cum vi se pare Dinamo cu Dușan Uhrin pe banca? 
-Eu cred că au început bine, s-a văzut mâna lui Uhrin, ușor ușor Dinamo a început să câștige și să se aproprie de play off. Momentan se află într-o scădere de formă, în ultimele meciuri n-au mai reușit să câștige puncte, dar trebuie să lupte până la capăt, nu este nimic decis în acest moment. 

- Cum vedeți meciul de la Botoșani? 
- Cu siguranță, este o partidă foarte importantă, având în vedere că sunt contracandidate la play-off. Va fi dificil, FC Botoșani joacă foarte bine pe teren propriu, iar Dinamo nu va avea deloc o misiune ușoară.  Trebuie să se întoarcă cu puncte de la Botoșani, cu cât vor fi mai multe, cu atât va fi mai bine. 

-Vi se pare o misiune și mai dificilă având în vedere că Dan Nistor lipsește, fiind suspendat? 
-Nu cred că este o problemă majoră, dar este totuși un dezavantaj, pentru că Nistor a fost un jucător vital pentru Dinamo în acest sezon, de fiecare dată a contribuit cu goluri și pase de gol, este cam cel mai important fotbalist al echipei. Dar Dinamo are un lot numeros, competitiv, iar Nistor cred că poate fi înlocuit. 

-Ar fi un dezastru ratarea play-offului și în acest an? 
-Toată lumea așteaptă Dinamo în play-off,  meciurile ar fi mult mai frumoase cu o echipă de tradiție precum Dinamo. Dar de 2-3 ani încoace ei tot încearcă, fără să dea însă prea multe rezultate. Cred că pauza de iarnă este foarte importantă, o perioadă în care se pot regla anumite probleme. Indiferent de rezultatul obținut în acest final al campionatului trebuie să revină în forță la anul și să lupte până în ultima etapă. 

-Credeți că suporterii au motive de a fi nemulțumiți? 
-Suporterii lui Dinamo sunt obișnuiți cu performanțe, campionate sau cupe câștigate, sau măcar prezențe în cupele europene. Faptul că Dinamo n-a mai fost în play-off de 2 ani nu este un lucru foarte îmbucurător. Este o supărare normală a suporterilor, justificată, dar în opinia mea ar trebui să susțină necondiționat echipa, pentru că în acest fel ar ajuta-o mult mai mult. 

-Ce sfat aveți pentru actualii jucători ai lui Dinamo, din postură de fost căpitan al acestui club? 
-Trebuie să realizeze că joacă pentru unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal ale României și să dea totul pe teren. 

-Care sunt planurile dumneavoastră de viitor? 
-Continui ca antrenor secund în staff-ul lui Costel Enache și la Petrolul, după ce am colaborat la Astra și la Hermannstadt. Momentan, nu pot spune mai multe despre acest subiect. Vom vedea ce va fi la reluarea campionatului, noi vom încerca să ne facem treaba cât mai bine posibil. 

37 de goluriîn 280 de meciuri are Cătălin Munteanu în Liga 1

12 goluriîn 156 de meciuri a adunat Cătălin Munteanu în tricoul lui Dinamo

Vezi și:

DINAMO // Oficialii „câinilor” ar fi răbufnit în Comitetul Executiv al FRF: „Dinamo e urmărită, e o conspirație împotriva noastră!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gicahaiosul
gicahaiosul  •  18 Decembrie 2019, 20:19

Arbitri nu o asteapta pe Dinamo in play-off!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează