FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLIGA

Câți bani îi cere Alexandru Ciucu lui Gigi Becali pentru un trening: „A fost ideea lui. Am ajuns la Palat și...”

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2023 16:15 / Actualizat joi, 18 mai 2023 17:36

Gigi Becali surprinde mereu cu aparițiile sale și nu se uită deloc la bani când își face treningurile la designerul Alexandru Ciucu. Patronul de la FCSB își alege singur materialele și toate hainele sunt făcute după dorința lui.

Colaborarea dintre Gigi Becali și Alexandru Ciucu a început în anul 2012, după ce latifundiarul din Pipera a aflat că celebrul designer era furnizor al Casei Regale. „Colaborăm de când, practic, ne cunoaștem. De prin 2012 cred. A fost un articol de primă pagină, atunci exista presă tipărită. Dânsul a citit știrea și a aflat că sunt furnizor al Casei Regale și m-a sunat. Și așa a început colaborarea noastră”, a declarat Ciucu pentru cancan.ro.

Becali l-a chemat pe designer la Palat, unde i-a explicat exact ce vrea. „Avea vreo 40 de țesături și voia să facem costume din ele. Am ajuns la Palat și, de fapt, erau vreo 60. Și cu acelea am început.”

Pentru un singur trening, Gigi Becali plătește aproximativ 1.000 de euro. Ținutele patronului de la FCSB sunt inconfundabile, pentru că sunt brodate cu două cruci, ambele de culoare roșie, și înscrisul în limba greacă „IC XC NIKA”, care înseamnă „Iisus Hristos biruiește”.

„Da, a fost ideea lui. Știe toată lumea că este un om religios, cu frică de Dumnezeu. Estimativ, cam în jur de 1.000 de euro este treningul.”

+17 FOTO

„Becali este un om cu care se lucrează foarte ușor dacă ești un bun profesionist”

Alexandru Ciucu declară că se lucrează foarte ușor cu Gigi Becali și nu este deloc pretențios. Patronul FCSB știe exact ce vrea și tot el este cel care stabilește designerul hainelor.

„Este un om cu care se lucrează foarte ușor dacă ești un bun profesionist. Dacă știi meseria, el știe ce să ceară. În domeniul hainelor, dânsul este foarte atent la detalii, știe foarte bine ce vrea, atât ca măsuri, cât și ca detalii de design. Țesăturile pentru costumele pe care le alege domnul Becali sunt în asentimentul meu. Dânsul are acest simț al culorilor, al desenelor și, în principal, al măsurii pe care o poartă.

Se lucrează foarte ușor cu el. Eu, de exemplu, nu i-am zis niciodată nea Gigi sau cum mai este apelat pe la televizor. M-am adresat tot timpul cu domnul Becali. Este important să păstrezi acest respect. Cum, de altfel, și el mi se adresează cu domnul Ciucu.”

Gigi Becali, ce apariție! » Detaliul neobișnuit surprins de reporteri

Balaj îi trage de urechi pe Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs: „Aveți orgolii? Rămâneți acasă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
VanBasten
VanBasten  •  18 Mai 2023, 22:10

E chiar un trening frumos. Mai găsești asa prin Dragonul Roșu.

inshallah
inshallah  •  18 Mai 2023, 18:50

babaiatule, ce 'articol' !!!! "eu ii spun 'domnul', el mie 'domnul'". "treningul costa x euro aprox" ... inaltator

bunicu
bunicu  •  18 Mai 2023, 18:30
Postat de steaua1986. pe 18 Mai 2023, 17:45

Trufia e prea mare la el, nu cred ca intelege nimic din crestinism.

Domnule Ciucu se pare că aprobi tot ce vrea dl Becali dar unde ai văzut la biserici și mănăstiri cruce roșie dă-ți și tu cu părerea și schimbă cu o cruce creștină aurită adevărată Crucea roșie este o unitate sanitară. Să te văd Ciucule dacă ai putere sau nu.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează