FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

CCA, delegare riscantă pentru Rapid - FCSB » Cine arbitrează derby-ul de pe Arena Națională

Marian Barbu a condus etapa trecută duelul dintre FC Botoșani și UTA / FOTO: Ionuț Tabultoc (GSP)
Marian Barbu a condus etapa trecută duelul dintre FC Botoșani și UTA / FOTO: Ionuț Tabultoc (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2021 15:25 / Actualizat sambata, 14 august 2021 15:27

Marian Barbu (33 de ani) e arbitrul ales de CCA pentru a conduce derby-ul orgoliilor dintre Rapid și FCSB.

  • Rapid – FCSB se joacă duminică, de la 21:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Look Sport+, Digi Sport 1 și Telekom Sport 1.

Rapid - FCSB, un derby care se anunță a fi incendiar din toate punctele de vedre, îl va avea la centru pe Marian Barbu, un arbitru tânăr, abia intrat pe lista FIFA, dar fără o experiență însemnată în meciurile cu miză din campionatul nostru. „Centralul” din Făgăraș va fi ajutat la cele două tușe de Vasile Marinescu și Laszlo-Imre Bucsi.

Marian Barbu e proaspăt intrat pe lista FIFA. Vara aceasta, și-a făcut debutul la nivel internațional în meciul din Conference League dintre Valmiera și Suduva. Ulterior, el a fost rezervă într-un alt meci din Conference League, duelul dintre Pogon Szczecin și Osijek.

Marian Barbu, gafă imensă pro-Dinamo în sezonul trecut

Marian Barbu a fost protagonistul unei gafe imense sezonul trecut, când a favorizat-o pe Dinamo într-un meci cu FC Argeș

În minutul 90+1 al acelei confruntări din Trivale, Ricardo Grigore a căzut în careul dinamoviștilor peste Drăghici, pe care l-a doborât. Fault clar. Doar că arbitrul Marian Barbu a considerat că stoperul „câinilor” fusese împins înainte de Ndiaye Mediop. Reluările TV au demonstrat că Grigore s-a împiedicat, fără să fie atins de vreun adversar

CCA, delegare riscantă pentru Rapid - FCSB » Cine arbitrează derby-ul de pe Arena Națională
Arbitrul Marian Barbu a favorizat-o pe Dinamo într-un meci din sezonul trecut

Rapid - FCSB se joacă într-o atmosferă irespirabilă!

Rapid - FCSB, primul derby bucureștean al sezonului, se va disputa într-o atmosferă incendiară.

Alb-vișiniii se pregătesc să ia cu asalt Arena Națională. Până în acest moment s-au vândut deja 22.500 de bilete. Lor li se adaugă cei 3.000 de abonați ai giueștenilor, dar și 700 de invitații oferite gratuit de club.

Cel mai mare stadion al țării va fi deschis duminică la 75% din capacitate. Astfel, 41.000 de bilete pot fi vândute în total pentru confruntarea dintre Rapid și FCSB. Aproximativ 8.000 de bilete fiind rezervate clubului oaspete.

VIDEO Adrian Iencsi, povești din derby-urile cu Steaua: „L-am lovit rău pe Claudiu Răducanu când nu se uitau oficialii”

Citește și alte știri de actualitate: 

Florin Tănase, declarații provocatoare înainte de Rapid - FCSB: „Jucăm cu o nou promovată și vom câștiga fără probleme” + „Voi căuta contactul cu Săpunaru”

Săpunaru continuă războiul cu FCSB: „Să nu li se facă rău de la nervi!” + îl ironizează pe Duckadam

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  14 August 2021, 21:18

Jucati ba fotbal si nu mai conteaza arbitrul !Sati calmi ca si FCSB ul a fost furat de arbitri la greu , despre ce vorbim !

matei14
matei14  •  14 August 2021, 20:50
Postat de ucluj2011 pe 14 August 2021, 19:40

Este ales cu șustă pentru că trebuie să se arbitreze pro FCSB și nu puteai să-l bagi pe Hațegan sau pe Istvan Kovaci. Acum ăsta va face "greșeli" pro FCSB și nu se va face atâta vâlvă pentru că este arbitru tânăr și "este om și el... toți greșim"!!!

Ce vrei acuma? Hategan si Kovacs la toate meciurile cu Dinamo, Rapid, CFR, Craiova doar pentru ca sunt "derby-uri" ?

ucluj2011
ucluj2011  •  14 August 2021, 19:40

Este ales cu șustă pentru că trebuie să se arbitreze pro FCSB și nu puteai să-l bagi pe Hațegan sau pe Istvan Kovaci. Acum ăsta va face "greșeli" pro FCSB și nu se va face atâta vâlvă pentru că este arbitru tânăr și "este om și el... toți greșim"!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează