FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

Florin Tănase, declarații provocatoare înainte de Rapid - FCSB: „Jucăm cu o nou promovată și vom câștiga fără probleme” + „Voi căuta contactul cu Săpunaru”

Florin Tănase // Foto: Imago
Florin Tănase // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2021 13:53 / Actualizat sambata, 14 august 2021 13:57

FCSB se pregătește de derby-ul cu Rapid, iar Florin Tănase a continuat seria de declarații tari dintre cele două rivale.

  • Rapid – FCSB se joacă duminică, de la 21:30. Partida de pe Arena Națională va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport 1 și TV Telekom Sport.

După ce Alexandru Dandea a spus că formația patronată de Gigi Becali ar fi „una nou înființată”, iar Florin Tănase a catalogat replica drept o „ironie ieftină”, căpitanul roș-albaștrilor a dat azi o nouă declarație tare.

Florin Tănase, înainte de Rapid – FCSB: „Jucăm cu o nou promovată”

„Ne așteaptă un derby. Cu siguranță va fi un meci frumos, jucăm cu o echipă cu experiență, care are un antrenor foarte bun. Trebuie să câștigăm pentru că, până la urmă, jucăm cu o nou promovată.

Până acum nu am jucat decât cu Dinamo. Chiar îmi doream un derby cu Rapid. Mă uitam când eram mic la meciurile din Europa League și cred că acum va fi o astfel de atmosferă.  Vom avea și noi parte de fani mulți și sper să îi facem fericiți.

Presiunea nu este foarte mare. Este altceva când se vorbește toată săptămâna despre un meci, dar nu trebuie să avem presiune prea mare. Cum am mai spus, jucăm cu o nou promovată.

Ne-am pregătit bine și așteptăm cu nerăbdare meciul. Suntem încrezători și cred că vom câștiga fără probleme. Cu siguranță că te ambiționează acele declarații, dar noi trebuie să fim concentrați, să nu vorbim prea mult și să arătăm pe teren”, a declarat Florin Tănase la conferința de presă.

Nu o să caut să-l provoc pe Săpunaru. Voi căuta contactul, face parte din fotbal. Îmi doresc să înscriu 
Florin Tănase

Avem un meci foarte important. Ne dorim foarte mult să câștigăm și să ne facem suporterii, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare, fericiți. Jucătorii sunt motivați și ne-am pregătit foarte bine. Ca antrenor e prima dată când joc cu atâția fani în tribună. E ceva nou, dar de pe margine e mai ușor. Pe teren va fi mai greu, dar am jucători cu experiență
- Dinu Todoran, antrenor FCSB

Mihai Iosif: „Nu avem ironii la adresa lor, ne respectăm adversarii” 

 „Sunt optimist, e un derby de tradiție, ne respectăm adversarii, ca de altfel pe absolut toți ceilalți, nu avem ironii la adresa lor. Sperăm să iasă un spectacol frumos, atât în teren cât și în tribune. Va fi un meci dificil, o echipă foarte bună. Cu oricine joacă, pleacă favorită. Este una dintre favoritele la titlu, cu siguranță mi-ar conveni un 1-0. 

Când o să vedeți în tribune o afluență de 35.000 sau 40.000 de spectatori, nu cred că are cum să se numească altcumva decât derby. O să vedeți și în peluza lor suporteri”, a declarat Mihai Iosif, tehnicianul giuleștenilor, înaintea acestei partide.

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre Rapid - FCSB

Citește și: 

Rapid - FCSB se joacă într-o atmosferă irespirabilă! Câte bilete s-au vândut până acum

Gigi Becali și anunțul care aprinde derby-ul cu Rapid: „O să-i ajut cu coregrafia pe cei din Peluza Nord”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
tataika
tataika  •  14 August 2021, 17:25
Postat de Pelihaci Laurentiu pe 14 August 2021, 17:17

tanase, de mic își dorea să joace cu "nou promovata",RAPID. Vrea și el un meci cu peste 30.000 de suporteri.Când SĂPUNARU lua cupa UEFA cu PORTO, tănase se juca cu păpușile la grădiniță

Ce legatura are Porto cu rapid?

1629402147290065
Pelihaci Laurentiu  •  14 August 2021, 17:17

tanase, de mic își dorea să joace cu "nou promovata",RAPID. Vrea și el un meci cu peste 30.000 de suporteri.Când SĂPUNARU lua cupa UEFA cu PORTO, tănase se juca cu păpușile la grădiniță

1ianuarie
1ianuarie  •  14 August 2021, 16:19
Postat de dubluv pe 14 August 2021, 14:36

eu sunt putin ocupat, dar este pe aici un copil de clasa I sa explice GSP-ului ce a declarat de fapt Tanase?

Tănase ar fi bine să caute mai întăi contactul cu fotbalul adevărat,cu un fotbalist adevărat va avea contact duminică.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează