FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

VIDEO + FOTO Ce a pățit suporterul din cauza căruia a fost întrerupt duelul Craiova - FCSB » Însângerat, a fost urcat în ambulanță

Atmosfera n-a fost una irespirabilă la duelul dintre CS Universitatea Craiova și FCSB. A existat și un moment delicat, în prima repriză, când un suporter a căzut, și-a spart capul și a avut nevoie de intervenția medicilor de pe Ambulanță. +12   FOTO
Atmosfera n-a fost una irespirabilă la duelul dintre CS Universitatea Craiova și FCSB. A existat și un moment delicat, în prima repriză, când un suporter a căzut, și-a spart capul și a avut nevoie de intervenția medicilor de pe Ambulanță.

Articol de , , - Publicat duminica, 28 ianuarie 2024 20:31 / Actualizat duminica, 28 ianuarie 2024 20:42

Atmosfera n-a fost una irespirabilă la duelul dintre CS Universitatea Craiova și FCSB. A existat și un moment delicat, în prima repriză, când un suporter a căzut, și-a spart capul și a avut nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță. 

Spre deosebire de alte momente sau meciuri, prezentarea adversarei Craiovei a fost primită cu indiferență de fanii prezenți la partidă. Nu s-a scandat împotriva niciunuia dintre jucători, asta până la intrarea lui Alexandru Băluță.

Ofertă oficială pentru Compagno. Becali a acceptat-o » Mai trebuie doar acordul atacantului
FCSB
Ofertă oficială pentru Compagno. Becali a acceptat-o » Mai trebuie doar acordul atacantului

De-abia când jucătorii FCSB au ieșit de pe gazon spre a merge la vestiare, să se pregătească de meci, au fost acompaniați de injurii. Și când fanii oaspeților au început să scandeze contra Craiovei, s-au trezit și oltenii. FCSB a fost sprijinită de 300-400 de oameni.

VIDEO. Universitatea Craiova - FCSB, întrerupt timp de 3 minute

În minutul 7, meciul a fost întrerupt. Ambulanța a intrat pe gazon și a mers în zona Tribunei a 2-a. Un suporter a fost adus cu sânge pe față. Bărbatul ar fi alergat pe scări și ar fi căzut, conform martorilor oculari.

Partida a fost reluată după aproximativ 3 minute, persoana rănită fiind transportată la spital. 

Alexandru Băluță, „ținta” galeriei oltene

Alexandru Băluță a fost înjurat tot meciul de suporterii Universității Craiova. Inclusiv în momentul incidentului din minutul 7, din galerie s-a auzit: „Luați-l și pe Băluță!”.

În minutul 22, din Peluza Nord au fost aruncate mai multe bancnote false, o ironie la adresa lui Băluță, cel care ar fi ales banii lui Gigi Becali. 

Băluță a intrat în dizgrația suporterilor olteni în momentul în care a semnat cu FCSB, în vară, deși avea pe masă și o ofertă din partea lui Mihai Rotaru. 

Echipele de start din Universitatea Craiova - FCSB: 

Universitatea Craiova: L. Popescu - Maldonado, Zajkov, Badelj - Soiri, Al. Crețu, Al. Mitriță, Căpățînă, N. Bancu - Cîmpanu, Baiaram 
Rezerve: D. Lazar - Vlădoiu, Da Silva, Tomasec, Benga, Mateiu, Lăpădescu, Bana, Danciu, Mekvabishvhili, Koljic, Markovic 
Antrenor: Ivaylo Petev

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic - Olaru, Ad. Șut, Lixandru - Al. Băluță, Luis Phelipe, Fl. Coman 
Rezerve: A. Vlad - V. Crețu, Panțîru, Oct. Popescu, Miculescu, Pandele, Ov. Popescu, Alhassan, Radaslavescu 
Antrenor: Elias Charalambous

VIDEO. Elias Charalambous anunță că Andrea Compagno nu va fi în lot pentru meciul cu Universitatea Craiova: „A lipsit la ultimele două antrenamente. Mi s-a spus că are o ofertă”

Citește și alte știri din Superligă: 

Plecare de la FCSB: preferatul lui MM Stoica a semnat în Liga 2
FCSB
Plecare de la FCSB: preferatul lui MM Stoica a semnat în Liga 2
Sorin Cârțu a dezvăluit cum a decurs colaborarea lui cu Gigi Becali: „Avea acest of, cu Nicolae Dică. El voia ceva, eu îi explicam”
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB
Sorin Cârțu a dezvăluit cum a decurs colaborarea lui cu Gigi Becali: „Avea acest of, cu Nicolae Dică. El voia ceva, eu îi explicam”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează