FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - VOLUNTARI 1-0 / 0-3 LA PENALTY-URI

Ce a vrut Mincă să facă înaintea loviturilor de departajare: "M-am uitat după Mutu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iunie 2018 21:16

Mihai Mincă s-a gândit la Adrian Mutu în momentul în care echipa sa a ajuns să depindă de penalty-uri pentru salvarea de la retrogradare. Portarul voia să-l asigure pe antrenor că trebuie să aibă încredere în el. 

"Ne-am făcut viața grea aici, am venit să nu primim gol. Dar am făcut un pas în spate și asta s-a văzut pe tabelă. Mă bucur că am fost inspirat la penalty-uri și că am rămas în Liga 1.

Nu i-am analizat deloc, a fost vorba despre inspirație. Trecem printr-o perioadă mai puțin plăcută, dar îmbucurător e faptul că ne-am menținut în Liga 1.

M-am uitat la Adi înainte de penalty-uri, dar nu a avut puterea de a urmări, nu s-a uitat. Voiam să-i zic să aibă încredere în mine", a zis Mihai Mincă la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  14 Iunie 2018, 14:41
Postat de haideusicfr pe 14 Iunie 2018, 10:42

Minca e mai bun ca Arlaukis

Niciodata! Arlauskis si Penedo sunt cei mai buni portari din liga 1...Minca este bun la penalty-uri, dar Arlauskis este mult mai complet cand vine vorba de reflexe,iesiri pe centrari sau dueluri 1 la 1...

atentu
atentu  •  14 Iunie 2018, 12:37

A lipsit o lovitură de la 11 metri apărată ca să-l egaleze pe Duckadam !!!

haideusicfr
haideusicfr  •  14 Iunie 2018, 10:42

Minca e mai bun ca Arlaukis

Vezi toate comentariile (3)
Comentează