FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID

VIDEO Ce gafă! Horațiu Moldovan și-a băgat mingea în poartă

Horațiu Moldovan, uluit și el de gafa pe care a comis-o / Sursă foto: Captură Prima Sport 1 +28   FOTO
Horațiu Moldovan, uluit și el de gafa pe care a comis-o / Sursă foto: Captură Prima Sport 1

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2023 21:45 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 00:10

Farul a preluat conducerea în meciul cu Rapid după o imensă gafă a lui Horațiu Moldovan, goalkeeper-ul oaspeților. Golul de 2-1, semnat de Adrian Mazilu, poartă exclusiv vina portarului giuleștean. Pe foaia oficială de joc, „centralul” Sebastian Colțescu a trecut chiar autogol Moldovan.

„Marinarii” au punctat în minutul 50 pentru 2-1, profitând de o eroare total necaracteristică a lui Horațiu Moldovan. Portarul în vârstă de 25 de ani a intervenit greșit la șutul moale expediat de Adrian Mazilu din interiorul careului și a scăpat în poartă balonul pe care inițial îl atinsese.

Horațiu Moldovan, gafă uriașă în Farul - Rapid

Pe margine, Adrian Mutu și-a pus mâinile în cap, un gest de amărăciune al „Briliantului”, a cărui echipă n-a reușit să gestioneze avantajul procurat după golul lui Sefer. 

Horațiu Moldovan și o eroare de care nu avea nevoie

Gafa vine cum nu se poate mai prost pentru Horațiu Moldovan, cu două săptămâni înainte de startul naționalei în preliminariile EURO 2024. Horațiu Moldovan are șanse mari să fie convocat la lot, fiind printre cei mai constanți dintre portarii români de top. Horațiu a debutat sub comanda lui Iordănescu jr., în testul cu Slovenia din toamnă, 1-2. 

FOTO. Farul Constanța - Rapid București - cele mai spectaculoase imagini ale confruntării de la Ovidiu

Farul - Rapid / FOTO: Raed Krishan
Farul - Rapid / FOTO: Raed Krishan
Farul - Rapid / FOTO: Raed Krishan
Farul - Rapid / FOTO: Raed Krishan
Farul - Rapid / FOTO: Raed Krishan
+24 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO Confuzie totală la golul lui Sefer din Farul - Rapid! Hagi a făcut scandal pe margine » Decizia care l-a enervat pe „Rege”

EXCLUSIV Boicot la Ovidiu » Ultrașii Rapidului au refuzat să intre pe stadion la meciul cu Farul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
gigimarga2
gigimarga2  •  12 Martie 2023, 19:05
Postat de emil1986 pe 12 Martie 2023, 07:48

Prea ii aperi pe acesti portari gafeuri. Ionut Radu, caruia i-ai luat apararea, si-a revenit odata cu transferul la Auxerre. Ai avut dreptate si sper s-o tina tot asa sa ajunga un portar care sa faca fata la echipe din campionate puternice. Bravo lui. Nu-l vad insa si pe Moldovan, un portar aflat deja la o varta matura chiar si pentru un portar, 25 de ani, sa faca cariera. Parerea mea ca n-are suficient creier, deci nici putere de concentrare. Aceeasi problema a avut-o Pantelimon. Un portar cu calitati fizice exceptionale, insa cu un IQ nu prea mare.

Ma nea emile . Io nu stiu cata iarba in fund ai luat la viata ta dar io stiu bine cu ce se mananca sportul de performanta . Si mai stiu ca marii campioni se construiesc de cei din jurul lor . Deci campionii nu se NASC ci DEVIN. Oare ce te deranjaza ca eu imi permit sa pun o caramida la aceste constructii ?? Daca tie iți place sa dai cu barosul in tot ce misca ( frustrarile trecutului banuiesc ) .In marile campionate vei observa ca exista un nivel de toleranța privind greselile ( in special la portari ) mult peste cel se la noi. Ceea ce conteaza cu adevarat este CUM GESTIONEZI GRESALA caci mai devreme sau mai tarziu ea va aparea. Si daca tot am inceput hai sa temai invat una: jycatorul român are un apetit extrem de scazut pentru risc si implicit asumare fapt ce-i distruge capacitatea de decizie si implicit creativitatea. De aceea eu sunt pozitiv constructiv , acum pricepi ? P.S. Daca ar fi cineva de condamnat,este antrenorul cu portarii care i-a permis sa fie superficial in antrenament lucru transferat si în meciul cu pricina. Logic

rav410wrc
rav410wrc  •  12 Martie 2023, 10:33

Iar limba romana "trebuie apere" de agramatismul lui tibi carnat !! ;))))

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  12 Martie 2023, 09:23

Respect Moldovan !! Moldovan trebuie apere bine in play - off cu FCSB , Craiova si Sepsi !! In rest sa o scape in poarta !!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează