FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Ce greu e fără tata la CCA! Augustus Constantin, în genunchi la testul fizic

Augustus Constantin
Augustus Constantin

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 16 iulie 2012 11:42

La finalul săptămînii trecute, arbitrii din prima ligă au participat la cursul de dinaintea campionatului. În una dintre zile a fost susţinut şi testul fizic, identic cu cel pe care îl dau şi centralii cu ecuson internaţional la cursurile FIFA şi UEFA.

Dintre toţi arbitrii, doi n-au reuşit să-l treacă. E vorba despre Augustus Constantin (38 de ani) şi de Daniel Deca. Primul, fost arbitru FIFA, n-a fost în stare să-l termine şi a abandonat, motiv pentru care în primele 5 etape din Liga 1 nu va oficia la nici un joc, după care va repeta testul fizic. Dacă îl va pica din nou, atunci va fi retrogradat în liga secundă.

Nu e prima dată cînd centralul vîlcean are probleme la testarea fizică, însă acest lucru s-a întîmplat de cînd tatăl său, Gheorghe Constantin, n-a mai fost în fruntea comisiei, aprilie 2009. Pînă atunci, nu s-a întîmplat niciodată ca Augustus să pice un astfel de test la majoritatea cursurilor la care se susţinea Testul Cooper, fiul fostului şef al CCA fiind protejat din diverse motive.

Fără Deaconu încă două luni
În afara lui Augustus Constantin, Ion Crăciunescu nu va putea conta pe încă un alt arbitru cu experienţă. E vorba chiar de un purtător al ecusonului FIFA, Alexandru Deaconu. Acesta s-a operat la începutul anului la genunchi, pentru a-şi reface cartilajul, şi de cîteva zile a început alergările normale. Va mai avea nevoie însă de cel puţin două luni de pregătire pentru a putea să-şi susţină testele fizice şi apoi să oficieze în Liga 1. Deaconu a condus ultimul joc pe 18 august 2011, Pandurii - Ceahlăul 1-1.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  16 Iulie 2012, 23:15

ati vazut DACA TATA E SEF LA CCA... nota 10 pt articol gesepe !!!!

plesan
plesan  •  16 Iulie 2012, 16:02
Postat de veverita_catalin pe 16 Iulie 2012, 12:59

Lui Jiji-i pare rau...

Lui JIJI ? esti slab bre..poate lui Paskany i pare rau..incurci taberele ;)

veverita_catalin
veverita_catalin  •  16 Iulie 2012, 12:59

Lui Jiji-i pare rau...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează