FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce i-a vândut Ionuț Chirilă unui șef de la Dinamo: „Bă, tu nu ești sănătos la cap?!”

Cornel Dinu și-a continuat tirada la adresa lui Ionuț Chirilă. După ce i-a criticat discursul, „Procurorul” a dezvăluit o anecdotă cu antrenorul Academicii Clinceni.
Cornel Dinu și-a continuat tirada la adresa lui Ionuț Chirilă. După ce i-a criticat discursul, „Procurorul” a dezvăluit o anecdotă cu antrenorul Academicii Clinceni.

Articol de GSP - Publicat marti, 30 noiembrie 2021 18:29 / Actualizat marti, 30 noiembrie 2021 18:43

Cornel Dinu și-a continuat tirada la adresa lui Ionuț Chirilă. După ce i-a criticat dur discursul, „Procurorul” a dezvăluit o anecdotă cu antrenorul Academicii Clinceni.

Dinu a susținut că Ionuț Chirilă, fost tehnician la juniorii lui Dinamo, vindea la suprapreț perechi de pantofi unui oficial de la Dinamo, căruia nu a vrut să-i spună numele. Întâmplarea s-a petrecut în 2004.

Incertitudine în Liga 1: „Clubul este în colaps. Vom vedea dacă vom putea termina sezonul”
Probleme
Incertitudine în Liga 1: „Clubul este în colaps. Vom vedea dacă vom putea termina sezonul”

Cornel Dinu, poveste despre Ionuț Chirilă

„Un scurt context, eu eram amic cu reprezentantul Paciotti (n.r. - Cesare Paciotti, firmă de pantofi) în România, care fusese coleg de școală cu celebrul Paciotti, aveau magazin pe Calea Victoriei.

Într-o zi, am intrat în biroul celui care conducea administrativ Dinamo și am văzut pe o masă vreo 20 și ceva de perechi de pantofi. «De unde sunt?», întreb eu. El îmi spune: «Nu știi? De la Chirilă!». L-am întrebat cu cât îi vinde Ionuț, iar el mi-a spus cu 1.200-1.400 de euro! Asta se întâmpla prin 2004. 

Îi spun: «Bă, tu nu ești sănătos la cap?! Am pantofi la fel ca ai tăi, de la firmele Paciotti, Mauro, pe care am dat 400 de euro. Tu îți permiți să dai 1.400?!»”, a declarat Dinu la Telekom Sport.

Cornel Dinu ironizează discursul lui Ionuț Chirilă

„Nu pot să comentez, mă depăşeşte. E un tip cu totul aparte. Îmi permit să cred că în felul în care vorbeşte se apropie mult de... chiar mă uitam aseară la o producţie românească în care apărea apărea un bufon al regelui habsburgilor, care era cu trompeta şi suna din când în când.

Mi se pare cam acelaşi lucru şi mai mult decât atât, el e un bufon al fotbalului, luat în serios de foarte multă lume, ceea ce e dramatic, dar nu e singurul.

Ce se petrece în România e mult mai aproape de bufonerie decât de ceva serios. Ceea ce pot să spun însă e că şi viaţa îl dă de gol, sub două aspecte.

În primul rând că aţi văzut că era cu un trening pe care scria «Prada». Pentru el trebuia scris «fotbalul pentru mine e ca o pradă». Şi ăsta e fotbalul pentru Ionuţ Chirilă. Iar dacă mergem şi mai departe, vedem că omul este regele fotbalului.

Avea o şapcă cu o emblemă regală, cu o coroană, mă aşteptam la felul cum se comportă să se asemene cu Napoleon”, a spus Cornel Dinu.

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Clinceni - Dinamo

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Trei explicații pentru stagnarea din cariera lui Octavian Popescu: „Chiar am vorbit cu el”

Caracterizarea făcută de Florin Bratu lui Ianis Stoica, de la FCSB + La ce trebuie să mai lucreze fotbalistul dorit de Arsenal

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează