FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRE

Ce replică i-a dat Ceauşescu lui Ienei după ce Steaua a cîştigat Cupa Campionilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 03 ianuarie 2014 11:41

Emeric Ienei şi-a amintit un episod inedit din 1986, cînd Steaua a cucerit Cupa Campionilor la penalty-uri, contra Barcelonei.

Cel mai titrat antrenor al roş-albaştrilor a povestit într-un interviu în ziarul Adevărul ce i-a transmis Nicolae Ceauşescu la revenirea în ţară.

"«Tovarăşe Ienei, felicitări, şi la anul să cîştigaţi campionatul României, Cupa României şi Cupa Campionilor».

Eu i-am zis: «O să încercăm». Zice: «Dar am să-ţi fac o observaţie»".

«Spuneţi-mi, vă rog». «De ce a trebuit să-i bateţi în 120 de minute şi nu i-aţi bătut în 90 de minute, că era mai economic»".:)

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (82)
dash.berlin
dash.berlin  •  05 Ianuarie 2014, 15:30

:))) mda....in loc sa fie bucuros ca Steaua a realizat cea mai mare performanta a fotbalului romanesc...el se gandea la economii :)))))

polistul68
polistul68  •  04 Ianuarie 2014, 21:16
Postat de totdd pe 03 Ianuarie 2014, 20:33

gresit ! uita te la china.....asa ai fi trait ! precum chinezii !

Care chinezi ? cei din S-E, unde e dezvoltata tara si se traieste ca in Europa de vest, sau ca cei din Tibet, de la graniota cu Mongolia, care nu au curent, apa, canalizare, doctori, etc..costul dezvoltarii Chinei nu le stie nimeni...dar 3/4 din populatie traieste in saracie. Dar noi vedem doar ce vrem noi, nu vedem China ca pe o tara imensa..vedem citeva orase so pe marii nababi care cumpara simbolurile lumii.

bivumu
bivumu  •  03 Ianuarie 2014, 23:27

Degeaba.. In China, pt fiecare etaj construit ca sa atraga o firma occidentala, ramane cate un sat neelectrificat. Va puteti imagina ca in realitate , China, nu isi poate electrifica teritoriul ,? Vorbiti ca o duc bine chinezii . Ca sunt lansati economic. Foarte bine ! Dar nu mai stiu... Inca mai este in vigoare obligatia ca o familie sa nu aiba mai mult de un copil ?

Vezi toate comentariile (82)
Comentează