LIGA 1    •   TRANSFER

Ce se întâmplă cu Alibec și Gnohere » Becali s-a răzgândit: "A slăbit! Gata! Nu mai pleacă"

Miercuri, 11 Iulie

Gigi Becali anunța în urmă cu câteva zile că Harlem Gnohere ar putea pleca de la FCSB. Acum, patronul roș-albaștrilor nu mai e atât de sigur de acest lucru. În schimb anunță că Denis Alibec ar putea pleca în câteva zile.

"Bizonul a intrat la antrenamente, marchează din toate poziţiile. A şi slăbit! Gata, la revedere, nu mai pleacă! Păi dacă nu avem atacant? Bizonul rămâne cu noi, gata!", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

...despre plecarea lui Alibec: "În 2-3 zile se rezolvă și cu Alibec. Nu 100%, dar crede că se rezolvă. Dacă nu se rezolvă, nu îl mai readuc la prima echipă. Iar vreți să distrug echipa? Am făcut superechipă, pentru ce să o distrug, pentru mofturile unui fotbalist?".

Citește și: 

VIDEO Gigi a vorbit în premieră despre noul atacant cu care negociază: "Joacă mâine în Europa League". MM confirmă GSP

Comentarii (19 ) Adaugă comentariu

Manu Ion  •  12 Iulie 2018, 12:44

Schimba antrenorul si staful tehnic si sa vezi ce atacant va fi Alibec. Trebuia sa-l dai la arabi pe dica la pachet cu mm,nu pe Budescu!!!

Danut Ognean  •  12 Iulie 2018, 12:10

Postat de cetateanul_surmenat pe 12 Iulie 2018, 00:32

Ha ha ha ha ha, unitatea de masura a prostiei comenteaz din nou! Ce amuzant, isi consolideaza pozitia, in curand, OSI va lua masuri si ii va acorda premiul binemeritat, ogn=1 milion pr0sti.

i-ti arat eu unitate de masura a prostiei numai sa te prind slugoi gigist

ffdp  •  12 Iulie 2018, 08:48

Postat de cetateanul_surmenat pe 12 Iulie 2018, 08:04

M-au surmenta pr0$tii ca tine care n-au serviciu si stau pe gsp toata ziua si comenteaza. Esti doar un *** cu care nu ai ce conversa.

El sta toata ziua si tu stai toata noaptea ....bai maricele ai ajuns " surmenat " de la miile de postari ..iar faci 3000 de euro si luna asta " de pe urma noastra "

Vezi toate comentariile (19)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase