FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce se întâmplă cu transferurile dorite de Dică dacă FCSB nu trece de Vitoria Plzen » Anunțul făcut după meciul cu CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 31 iulie 2017 14:12

FCSB va juca miercuri contra celor de la Viktoria Plzen, în manșa a doua a turului III din preliminariile UEFA Champions League.

Deși fanii se temeau că Becali nu va mai băga bani la echipă dacă FCSB e eliminată de Viktoria Plezen, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al steliștilor, a anunțat că echipa va face transferuri importante, indiferent de meciul de miecuri.

"Cred că Steaua va mai face transferuri și dacă nu trece de Plzen. Steaua mai are nevoie de jucatori. Ne mai trebuie fundași centrali și poate și fundași laterali. Dar cu siguranță Steaua mai are nevoie de jucători", a spus Duckadam la TV Sport ro.

"Dacă împotriva celor de la Plzen vom evolua ca în prima repriză a meciului cu CSU Craiova, nu avem șanse la calificare. Dacă vom fi ca în a doua parte, putem să mergem mai departe" Helmuth Duckadam

transferuri FCSB

Antrenor: Nicolae Dică (nou)
Veniri: J. Morais, Budescu, Teixeira (Astra), Larie (CFR Cluj), Niga (Foresta Suceava), Szecui (SCM Pitești), D. Popescu, Cojocaru, Enceanu, Ștefănescu, Chitoșca, Onțel (împrumuturi expirate)
Plecări: Tamaș (Hapoel Haifa), Muniru (contract reziliat), Moke (contract expirat), Vâlceanu (Astra), Boldrin (Kayserispor), Hamroun (definitiv Al Sadd), Poiană (Luceafărul Oradea), Tudorie (împrumut FC Voluntari)

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează