FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 1-0

CFR CLUJ - ASTRA 1-0 // Dan Petrescu, despre starea lui George Țucudean: „Va rata meciurile cu Craiova și FCSB” + Pe cine a luat la țintă

Dan Petrescu a revenit cu victorie la CFR Cluj // Sursă foto: Facebook CFR Cluj
Dan Petrescu a revenit cu victorie la CFR Cluj // Sursă foto: Facebook CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 23:28

Dan Petrescu, 51 de ani, a revenit cu succes pe banca celor de la CFR Cluj, care s-au impus în fața Astrei Giurgiu, 1-0 (Bordeianu 60), și au bifat a treia victorie consecutivă din tot atâtea meciuri în play-off.

„Bursucul” a analizat victoria cu Astra și a vorbit apoi despre lupta la titlu, în care CFR are 7 puncte avans față de Craiova și 8 față de FCSB.

„Am arătat rău în primele 30 de minute, apoi am început să fim mai periculoși după intrarea lui Moutinho, după pauză. A fost presiunea mai mare decât cea de la partida cu Viitorul de anul trecut, când am câștigat campionatul (n.r. 1-0 pentru CFR Cluj).

Nimeni nu se aștepta să ajung la echipă, știam că toată presiunea va fi pe umerii mei. Cred că și la jucători s-a simțit acest lucru, le-am transmis că m-am întors la echipă, dar eu nu joc fotbal. Tot ei trebuie să joace fotbal!

Moralul jucătorilor era unul bun, majoritatea fotbaliștilor erau și la ultimul meu mandat aici. M-am bazat pe jucătorii pe care îi cunosc și nu au fost probleme. Sincer, lotul nu mai e așa mare ca anul trecut, am pierdut mulți jucători importanți și nu îi avem nici pe Culio și Țucudean. Nu e ușor”, a spus Petrescu.

„Eram bine văzut în China, dar s-a întâmplat să mă întorc”

Tehnicianul campioanei a vorbit și despre factorii care au determinat revenirea sa în „Gruia”.

„Mi-am asumat un risc mare întorcându-mă aici. Eram bine văzut în China, dar s-a întâmplat să mă întorc. A fost vorba de o dorință mare din partea conducătorilor de la CFR”, a declarat Dan Petrescu, la TV Telekom Sport. 

...despre revenirea lui Țucudean după intervenția la inimă suferită azi la Viena: „Sper ca Țucudean să revină în returul play-off-ului, cred că nu va juca deloc în tur” (n.r. Țucudean va rata astfel sueprmeciurile cu CS U Craiova și FCSB)

...despre Alexandru Ioniță, scos la pauză: „Nu e jucătorul pe care îl vreau. E ceva mai bine față de momentul în care am plecat de aici, dar nu e cum vreau”

  • Campioana României s-a distanțat la 7 puncte în fruntea Ligii 1. CS U Craiova este pe locul 2, cu 29 de puncte, în timp ce FCSB e pe 3, cu 28 de puncte. Cele două se vor întâlni în meci direct duminică, de la 20:30. (Clasamentul AICI)

Programul complet al etapei a 3-a din play-off- aici

Vezi și: FOTO Asistență JENANTĂ în Gruia la revenirea lui Dan Petrescu! Săgeți din partea galeriei + Reacția antrenorului: „Eram sigur”

Citește AICI cronica partidei CFR Cluj - Astra Giurgiu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
817932361662245
Adrian Padurar  •  31 Martie 2019, 02:22

De ce nu mai putem comenta pe contul de aici, nu ne mai da voie Becali, s-a aratat deranjat ca-i acordam atentia noastra de fiecare data?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close