FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA

CFR CLUJ - ASTRA // Clujenii i-au luat deja frica! Constantin Budescu are cifre excepționale în acest sezon: fără el, Astra ar fi pe 10

Articol de - Publicat luni, 16 decembrie 2019 13:40

ASTRA // Constantin Budescu (30 de ani) este omul ce a revitalizat actualul lider al clasamentului, Astra Giurgiu, pericolul numărul 1 diseară pentru CFR Cluj, echipa ce-a impresionat în Europa. 

Budi este genul de fotbalist care poate sparge petrecerea CFR-ului! A dovedit-o de când s-a întors în Liga 1, fiind „locomotiva” noului lider, Astra Giurgiu. 

Constantin Budescu a influențat clasamentul la zi al campionatului, fotbalistul de 30 de ani impresionând cumva, gol sau assist, în săptămânile ce-au trecut din septembrie încoace. 

Diseară, „Budi” va fi pericolul numărul 1 pentru echipa ce-a strâns 12 puncte în grupa de Europa League, record pentru o formație din România în cupele europene. 

În condițiile absenței lui Alibec, suspendat, Budescu este fotbalistul de care se tem cei de la CFR Cluj, care încă sunt euforici după calificarea în primăvara continentală.  De când s-a întors în campionatul intern, decarul de meserie a dat recital. 

Fără el, Astra ar fi pe 10!

  •  Budescu marcat 6 goluri și a dat 7 pase decisive colegilor în 13 partide. 
     
  •  Cu Budi în echipă, Astra nu a mai pierdut de 9 meciuri în Liga 1, timp în care a strâns o remiză și 8 victorii consecutive. 
     
  •  Fotbalistul a strâns 7 partide în ultimele 8 etape în care a reușit ori să marcheze, ori un assist. Gol și pasă cu Sepsi (3-2), gol cu Botoșani (2-1), dublă cu Poli Iași (4-0), gol cu Voluntari (1-0), două assist-uri cu FCSB (3-1), pasă decisivă cu Gaz Metan (1-0), assist cu U Craiova (1-0).  
     
  •  De fiecare dată când Budescu a venit cu un gol și un assist, s-a simțit. Mai exact, datorită lui s-au obținut 16 puncte în plus! Fără aceste puncte, ca un exercițiu de imaginație, fiindcă ar fi putut fi alt fotbalist decisiv în locul său, Astra ar fi pe locul 10, mult în afara play-off-ului, cu doar 24 de puncte!

14.000 de euroeste salariu lunar al jucătorului la Giurgiu

Banu' jos! 

Astra trăiește o perioadă de grație în Liga 1. Cu Bogdan Andone antrenor, cu „Budi”, cu Alibec, cu Tamaș, cu Radunovic și cu Graovac, giurgiuvenii au arătat că pot bate pe oricine. Și Ioan Niculae a devenit maleabil în privința finanțelor. 

Seria de 8 victorii consecutive în Liga 1 a adus și o modalitate de premiere inedită la Astra: fiecare succes a fost remunerat cu câte 20.000 de euro. Suma a fost oferită jucătorilor imediat după fiecare meci, spre a fi împărțită după bunul plac! O sumă necondiționată de alte performanțe. Tot la fel va fi și la Cluj Napoca, diseară. 

Match Preview CFR Cluj - Astra: 

Vezi și: 

CFR CLUJ - ASTRA // Marius Șumudică, dezvăluire nebănuită despre Denis Alibec: „Un jurnalist turc mi-a spus asta despre el” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
318812238881711
Marco Marco Popa  •  16 Decembrie 2019, 20:49

nu budescu e inamicul nr 1, ci arbitrul central... ordinul de la centru , e pt echipa branzei... am vazut aseara un alt episod de blat , in familia ***...ca de obicei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează