FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ CAMPIOANĂ!

CFR CLUJ CAMPIOANĂ // Ioniță nu se dezminte » Noi ironii către FCSB: "Ar trebui să mă aibă pe mine"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 mai 2018 23:02

CFR Cluj este noua campioană a României. "Feroviarii" s-au impus la limită, 1-0 cu Viitorul, și au cucerit al patrulea titlu din istorie. FCSB a învins-o pe Astra, tot 1-0, însă rezultatul nu i-a ajutat cu nimic pe roș-albaștri.

Deși a jucat extrem de puțin de la venirea sa la CFR Cluj, Alexandru Ioniță era în culmea fericirii la finalul meciului care i-a adus al doilea titlu din carieră, după cel reușit acum doi ani, cu Astra. Ioniță nu a ezitat să o ironizeze din nou pe FCSB. 

"Este a doua oară în ultimii 3 ani când iau titlul. Sunt fericit că am venit aici, iar acum vreau să joc în cupele europene. Mereu am ales bine locurile în care merg. Sper să joc mai mult, dar am timp. Mă bucur că am luat titlul, vedem la final ce va fi. Sunt sigur că la anul voi juca mai mult, altfel nu s-ar fi dat atâția bani pe mine.

Am mai spus-o. Steaua trebuie să mă aibă pe mine ca să fie cea mai bună. E o bucurie enormă că Steaua a terminat sub noi", a declarat Ioniță, la TV Telekom Sport. 

Vezi și: Dan Petrescu a dat recital după un nou titlu ca antrenor: "Dacă jucam ca Barcelona, ne băteam cu Dinamo pentru locul 8" » Îi atacă pe contestatari

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
maxp
maxp  •  21 Mai 2018, 16:21

Mama, da ce afectati se simt unii... Stati linistiti ca FCSB cu unul ca el s-ar scoate mult din ***. Bine, vorba lui, e imposibil sa-l vedem la echipa aia. Ca e rezerva la Cluj... spunem asta in ziua in care jucatori ca Naingollan, Morata sau Icardi nu prind Mondialul?! Da, exista o groaza de antrenori dusi cu capul, Dan Petrescu a aratat-o in nenumarate ocazii. Nu cred ca e un om sanatos la cap care l-a vazut pe baiatul asta jucand si nu i-a remarcat calitatile fotbalistice.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  21 Mai 2018, 11:56

Bravo Ionita! Sa ii saluti pe Sumudica & Sapunaru ! :))))

vladutz13
vladutz13  •  21 Mai 2018, 11:21

Mi se pare normal sa se bucure, dar sa bage arogante cand este rezerva si Muresan anunta ca mai aduc inca 5 jucatori buni?? :))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează