FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 2-1

EXCLUSIV // VIDEO Porumboiu, devastator cu om-cheie de la CFR Cluj: „Spune prostii, e lipsă de bun simț”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 07:22 / Actualizat luni, 16 mai 2022 11:12

În direct la GSP LIVE, Adrian Porumboiu a vorbit despre titlul câștigat de CFR Cluj, al 5-lea la rând, după 2-1 cu Universitatea Craiova.

Fostul arbitru și fost finanțator al celor de la FC Vaslui l-a criticat pe Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, pentru declarația oferită după CFR Cluj – Universitatea Craiova, 2-1, când a spus că „La cursurile pe care le-am avut la UEFA mi s-a spus că la fazele în care ochiul uman nu poate percepe 2-3 milimetri că se recomandă la fazele la limită să se acorde credit atacului pentru că spectatorii doresc să vadă goluri”, referitor la golul marcat de FC Voluntari contra celor de la FCSB și despre reușita clujenilor cu SU Craiova.

De bine, de rău » Felicitări, Dan Petrescu! Felicitări, Gigi Becali!
EDITORIAL
De bine, de rău » Felicitări, Dan Petrescu! Felicitări, Gigi Becali!

VIDEO Adrian Porumboiu l-a atacat pe Balaj după CFR Cluj - CSU Craiova 2-1: „Ce a spus e lipsit de bun simț!”

„Am auzit că un mare specialist, transformat în președinte de club, că a spus că UEFA și FIFA recomandă să lași jocul să continue. Adică să lași golul care se marchează dintr-o poziție neregulamentară. Omul, dacă e născut cu ticurile CFR-ului, trebuie să susțină treaba asta. Dacă era invers... Dar nu contează ce gândește și cum gândește, el spune o mare prostie! 

Până să apară VAR-ul, erau recomandări. Nu erau reguli. Niciodată nu se va scrie să lași să se marcheze un gol din ofasid pentru spectaculozitate. La VAR se lasă faza să continue și după aceea anulezi golul dacă e ofsaid. Dacă spui că asta e recomandarea FIFA, atunci depășești limita bunului simț.

Avem o campioană care nu știm dacă e campioană adevărată. Dacă acest ofsaid era sancționat, se juca cu titlul pe masă și putea câștiga FCSB. Regulamentar, așa trebuia să fie. Dacă mai vedeți în campionatele Europei erori similare care duc către titlul în favoarea unei echipe... E nepermis ca titlul să fie decis de două mari erori de arbitraj! Credeți că Liga, Federația și CCA au vreo problemă? Ei dorm liniștiți. Cu VAR, astfel de lucruri vor fi eliminate.”, a spus Adrian Porumboiu la GSP LIVE.

Când m-am întors la CFR am zis că un titlu nu îl câștigă antrenorul, ci toată lumea, însă doar antrenorul îl pierde. Vreau să le mulțumesc fanilor fantastici, ne-au împins de la spate. Condițiile de la club au fost excelente, patronul, președintele, asistenții mei, vreau să le mulțumesc pe această cale, să îi felicit. Toți cei care au fost lângă echipă. S-a dovedit că suntem o familie. Nu e ușor să câștigi 5 campionate la rând. Ca antrenor sunt într-o echipă care câștigă trofee. Ca jucător am fost la fel. Aștept să fiu criticat de astăzi încolo așa cum am fost de când sunt antrenor aici.

Am fost făcut praf și pulbere non-stop, dar medalia e aici, la mine. Ceilalți vorbesc și eu câștig trofee. Am câștigat cu Urziceni și CFR, dar se uită foarte repede. Mi s-a cerut demisia, mi s-a spus că nu jucăm nimic. Îi felicit pe cei care dau declarații despre mine așa ușor. 

Sunt un antrenor și un om care a făcut ceva pentru fotbalul românesc. Ca jucător mi-am dat viața, am scos lumea în stradă, iar ca antrenor, uitați-vă, fac lumea fericită! În continuare voi fi criticat, asta este realitatea... Totuși, nu merit acest tratament pe care-l primesc în România 
– Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO CFR Cluj este din nou campioană

Citește mai multe știri din Liga 1:

Best of the best! Dan Petrescu, la un titlu de recordul absolut + doi jucători-simbol de la CFR Cluj, lângă Lăcătuș, Lucescu sau Tudorel Stoica

Prima plecare de la CFR Cluj! Și-a luat rămas bun după ce a primit medalia de campion: „A fost ultimul meu meci aici!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (40)
emilradu
emilradu  •  27 Mai 2022, 21:45

Îți lipsește logica, prietene. Nu poți invoca ultimele două greșeli și să ștergi cu buretele celelalte. Pentru că dacă nu erau celelalte, steaua lui pește prăjit avea 7 puncte in spatele CFRului, nu două.

befree
befree  •  16 Mai 2022, 20:17
Postat de Popa Lucian pe 16 Mai 2022, 12:00

Iar aceste 2 greșeli au decis titlul. Nu cele de acum 20-30 etape.

Nu e nicio diferenta. Conteaza la fel greselile, ca sunt primele 2 sau ultimele. Dar nu prea pricepi, este?

rocky5
rocky5  •  16 Mai 2022, 14:00
Postat de 1cesare pe 16 Mai 2022, 13:07

Porumboiu știa scorul cfr-csu cu o zi înainte. “campioana” butoanelor va fi ciuca umilințelor în Europa.

Fcsb? Sigur ca da!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează