FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA

CFR Cluj - CSU Craiova // Ultimele reacții din Gruia: „Meci dificil, ar fi păcat să facem vreo gafă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 11:05

CFR Cluj e foarte aproape de al doilea titlu la rând în Liga 1. Titlul va rămâne la Cluj dacă FCSB n-o învinge azi pe Sepsi ori trupa lui Dan Petrescu ia măcar un punct mâine, din partida cu Craiova. 

Clujenii încă nu se gândesc la sărbătoare până nu se văd, matematic, campioni.

„Nu ne gândim la petrecere. Va fi un meci dificil. Ar fi păcat după un sezon excelent să facem vreo gafă. Suntem la mâna noastră, depinde doar de noi. Nu ne gândim la o remiză, vrem o victorie. Jucătorii trebuie să fie concentrați că e păcat de munca depusă până acum!

Dan Petrescu este foarte meticulos, exigent. Chiar și în cazul unei victorii în această seară, el le va impune și în ultimul meci jucătorilor să joace ca la carte, să ia în serios partida”, a declarat Daniel Stanciu, directorul sportiv de la CFR Cluj, la PRO X.

Întrebat despre transferurile pentru următorul sezon, Stanciu a mărturisit: „Avem o strategie foarte bine pusă la punct. Vom construi o echipă mai competitivă pe plan internațional, pentru că acesta este un lucru care ne doare. Trebuie să venim cu un plus, vă pot spune că o să păstrăm în mare jucătorii de acum, doar o să completăm”.

4antrenori a avut CFR-ul în acest sezon: Edi Iordănescu, Toni Conceicao, Alin Minteuan și, pe final, Dan Petrescu

Citește și:

EXCLUSIV Revoluție pentru Europa la CFR Cluj! Transferurile pregătite în vară + interdicția pusă de Dan Petrescu la meciul cu CSU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
luisharcsa
luisharcsa  •  11 Mai 2019, 20:31
Postat de adook pe 11 Mai 2019, 19:05

neghiob cu legitimatie esti tu ba,crezi ca prin schimbarea numelui nu te recunoaste lumea idiotule?la ailalti tot asa te denumesti?

Antonella Panella :) :) asta-i ca pasarea aia care-si baga capul in nisip,si se crede invizibil. :_)

adook
adook  •  11 Mai 2019, 19:05
Postat de Ilie Ionescu pe 11 Mai 2019, 13:30

Neghiob cu legitimație ! Singurii care au fugit cu banii UEFA din club și l-au băgat in insolventa, cubtepiurea statului, sunt honvezii din Gruia! Dar ce așteptări sa ai de la un tolomac care aiureaza despre nume fantasmagorice, fără sa fie in stare sa emită nimic cu conținut decent! Atârnat de net fără nimic a spune!

neghiob cu legitimatie esti tu ba,crezi ca prin schimbarea numelui nu te recunoaste lumea idiotule?la ailalti tot asa te denumesti?

1_0_1_0
1_0_1_0  •  11 Mai 2019, 16:39

Ba creativule, io cred ca tu de fapt esti ion iliescu nu ilie ionescu. Numa' prostii debitezi.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează