FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Dan Petrescu a făcut anunțul! Cum abordează derby-ul cu FCSB: „Sunt obosit și foarte bolnav, nu cred că voi fi pe bancă” + Ce jucători lipsesc

Dan Petrescu / Captură CFR TV
Dan Petrescu / Captură CFR TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 16:38 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 17:12

Dan Petrescu, tehnicianul lui CFR Cluj, a dezvăluit, în cadrul unei conferințe de presă, că echipa sa va folosi rezervele în confruntarea fără miză cu FCSB de duminică. Chinuit de o răceală nărăvașă, „Bursucul” a anunțat că există riscul să nu fie prezent la duelul de la Buzău. 

  • FCSB - CFR Cluj se joacă duminică, 22 mai, la Buzău. Partida este programată de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Tehnicianul campioanei en-titre i-a numit pe fotbaliștii care nu vor fi pe teren în derby-ul de peste două zile, afirmând totodată că ar putea să nu facă deplasarea la Buzău. Antrenorul „feroviarilor” spune că încă se resimte după nopțile în care a celebrat al cincilea titlu la rând cucerit de CFR.

Dan Petrescu: „Jucătorii au intrat în vacanță, vor fi foarte mulți copii pe teren”

„Din păcate, foarte mulți dintre jucători au plecat (n.r. - în vacanță). Am rămas puțini, vor fi foarte mulți copii la acest meci. Cei trei jucători convocați la lot au intrat în vacanță, Boateng e în vacanță, Bordeianu trebuie să se opereze, Păun trebuie să plece, Debeljuh a cerut vacanță. Petrila va fi în lot. 

Dintre cei care au evoluat cu Craiova, cred că nu voi mai folosi pe nimeni. Pe Omrani nu l-am mai văzut la antrenament, a dispărut. Ca de obicei...Dar el nu mai are contract, n-avea rost să riște o accidentare.

E problema celor de la FCSB, nu e problema noastră. Sunt jucători care n-au evoluat deloc (n.r. - în play-off), Hoban, Bălan, Dimitrov. Vor juca și trebuie să o facă bine pentru a ne arăta că avem nevoie de ei. Ne interesează scorul, dar noi ne-am îndeplinit obiectivul. E un meci pe care trebuie să-l jucăm, atât.

Mi-aș dori să fiu pe bancă la meci, dar deocamdată mă simt foarte rău. Dacă sănătatea e bună, cred că voi merge. Dacă nu, nu cred că are rost. Sunt foarte obosit, dar și foate bolnav. Cred că nu-s obișnuit cu nopțile pierdute petrecând. Am pierdut vreo două nopți, nu e ușor. Am un virus la gât, dar sper să mă fac bine pentru duminică.

Este CFR Cluj modelul de urmat pentru cluburile din Liga 1? „A făcut pașii corecți” vs. „Dacă va continua așa, se va bloca la un moment dat!”
DEZBATEREA ZILEI
Este CFR Cluj modelul de urmat pentru cluburile din Liga 1? „A făcut pașii corecți” vs. „Dacă va continua așa, se va bloca la un moment dat!”

VIDEO Toate informațiile înaintea derby-ului fără miză FCSB - CFR Cluj

Gigi Becali spera la o revanșă de orgoliu: „Aștept de la ultimul meci cu CFR să fim campioni”

Gigi Becali și-ar fi dorit să aibă șansa unui ultim duel direct cu titularii campioanei pentru a demonstra că FCSB are echipa mai bună.

„Aștept de la ultimul meci cu CFR să fim campioni. Dacă vom câștiga, suntem campioni. Dacă pierdem, atunci ridic mâna și recunosc. Nu mă interesează ce zic ei! Dacă facem egal sau ne bat, înseamnă că sunt mai buni.

Nu e clar că au luat titlul, e clară doar hoția în acest moment! Mai și ziceau să le facem tunel înaintea meciului... Dacă nu luam gol din ofsaid și ei nu dădeau gol din ofsaid, atunci meciul se juca cu trofeul pe masă”, a spus Gigi Becali, marți, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO Andrei Burcă: „Vă spun sincer, Dan Petrescu plănuia meciul cu FCSB la petrecerea de titlu”

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Dan Petrescu numește 6 fotbaliști care pleacă de la CFR Cluj și ce întăriri așteaptă: „Vreau 7-8 jucători”

Piticii Europei » Liga 1, insignifiantă în cupele europene! Doar competițiile fără pretenții și cele amatoare sunt mai jos

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
Cocos7
Cocos7  •  20 Mai 2022, 20:02

Dan Petrescu este o primadona abjecta care provoaca greata de fiecare data cand deschide botul.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  20 Mai 2022, 19:10

Faceți 18 echipa în Liga 1 ! NU se mai justifica Liga play-blaturilor. Asa câștigați timp pentru Nationala dacă rămân date libere.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  20 Mai 2022, 19:04

Faceți odată 18 echipe nu mai acceptați Liga Play - blaturilor !!! Nu își justifica televiziunile banii pe asa meciuni nas- 'fin și juniori ! Cel puțin câștiga cu 5 etape înainte campionatul ca Bayern sau Juve !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează