FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„Ce adversar din Liga 1 vă dă emoții?” » Dan Petrescu, răspuns surprinzător: „Vin să facă meciul anului cu noi!”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: captură YouTube @ Telekom Sport
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: captură YouTube @ Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 decembrie 2021 08:22 / Actualizat vineri, 17 decembrie 2021 09:22

După meciul dintre Farul și CFR Cluj, câștigat de echipa sa, scor 2-0, Dan Petrescu (53 de ani) a fost întrebat ce echipă din Liga 1 i-ar putea produce mari emoții în cursa pentru titlu. Răspunsul „Bursucului” a fost surprinzător.

După victoria obținută pe terenul Farului, CFR Cluj a refăcut diferența de 8 puncte față de principala urmăritoare, FCSB. După 20 de etape, vișiniii au un parcurs uluitor: 18 victorii, două înfrângeri!

În acest context, după meciul de la Ovidiu, Dan Petrescu a fost întrebat ce adversar din Liga 1 i-ar putea produce mari emoții echipei sale în cursa pentru titlu.

Cum a reacționat Dan Petrescu la grupa României din Liga Națiunilor: „Meciurile sunt grele”
Liga Națiunilor
Cum a reacționat Dan Petrescu la grupa României din Liga Națiunilor: „Meciurile sunt grele”

Dan Petrescu: „Să nu fie FC Argeș, vor veni să facă meciul anului”

„Sper să nu fie FC Argeș, etapa viitoare. Tratez orice meci ca pe o finală, sunt convins că cei de la Pitești vor veni să facă meciul anului și să câștige, pentru că ne vor găsi foarte obosiți. Măcar suntem cu moralul foarte bun”, a răspuns antrenorul de la CFR Cluj.

Anterior, „Bursucul” spusese că „nu știu ce vom scoate în meciul următor. Sper ca în două zile, când jucăm, măcar 3-4 dintre titularii de astăzi să intre de la început”.

Dan Petrescu: „Cum să refaci echipa în două zile și jumătate?”

CFR Cluj - FC Argeș se joacă duminică, 19 decembrie, de la ora 16:00. La conferința de presă premergătoare meciului cu Farul, Dan Petrescu s-a plâns de modul în care echipa sa a fost programată în ultimele două etape din an.

„Dacă voi credeți că e normal ca CFR să joace joi la 20:30 și duminică la 16:00... cum să refaci în două zile și jumătate o echipă care are deja 36 de meciuri? Eu nu mă aștept la nimic de la meciurile astea. Dacă nu batem pe nimeni, nu am ce să le reproșez jucătorilor, nici mie! Vă zic de-acum, asta e realitatea.

Suntem luați la mișto cu programarea, sunt foarte supărat. Nu avem timp de nimic, nici să pregătim ceva, nici să ne odihnim. Nu ne lasă! Să ne dea și nouă o zi în plus, la fel ca celorlalți! De ce joacă Argeș azi (n.r. - miercuri)? De ce nu jucăm luni cu ei? Să mi se spună!”, a „tunat” Petrescu.

Mai multe știri din Liga 1: 

Situație dramatică la clubul din Liga 1 » Neplătit de 5 luni, jucătorul nu are bani de avion: „Nu pot pleca din România!”

Ce l-a iritat pe Hagi în Farul - CFR: „S-a întâmplat și în alte 5-6 meciuri”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
1763887750508605
Calin Francu  •  19 Decembrie 2021, 08:52

Asta tot timpul cu aceeași placa ca vin adversarii și fac meciul vieții cu cfr . Cînd colo jumate din echipe fac doar act de prezenta cu ei nu joaca cu răutate și ambiție fac antrenament dar nimeni suflă o vorba . Devine paranoic cu aceste declarații de parcă noi nu vedem ce se întîmplă . Uitati-va la statistica meciurilor cfr - ului cu echipele din Transilvania . 2 sau trei înfrîngeri cîte un egal si restul numai victorii cu gaz metan și Sepsi se joaca asa numai ca sa bifeze jocul. Sepsi au o victorie cu cfr. Pe la fcsb se tot vorbeste de Botoșani și Viitorul dar la cfr de ce nu se spune cîte înfrîngeri au cu anumite echipe sau cum joaca alții cu ei. Dan Penalty are impresia ca prin astfel de declarații el ascunde adevărul și e smecher iar noi restul sîntem prosti. Te doare capul cînd vezi atita prefacatorie și prostie. La asta fiecare frază e o nemulțumire se plinge mai rau ca bocitoarele la înmormîntări.

trink
trink  •  18 Decembrie 2021, 01:50

acuma pe bune daca si argesu e de speriat pentru danut bocitoarea ce sa mai zic de dinamoo care este cea mai titrata?! ei matura cu arges pe jos si pierd cu dinamo care va fi revelatiaanului viitor!

morzadobflicster
morzadobflicster  •  17 Decembrie 2021, 20:53

Pentru ca vrei salariu de 500.000, Dane... Si pentru ca vedetele tale trebuie sa presteze pentru miile de euro pe care le incaseaza. Televiziunile va dau voua grosul banilor din care traiti, si in consecinta impun conditii legate de ziua si ora jocurilor. Mi se pare normal. Cine da banu' face programu'. Fara bani de la televiziuni ati juca Miercuri-Duminica, dar pe salariu de 2.000 de euro. Ai absoluta dreptate, e timp scurt, dar asta e viata.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close