FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ

UPDATE / EXCLUSIV Orlando Nicoară, șeful companiei deținătoare a drepturilor TV, îi bate obrazul lui Dan Petrescu, după ce antrenorul atacase programările: „Suntem luați la mișto!”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: captură YouTube
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021 17:20 / Actualizat miercuri, 15 decembrie 2021 17:37

În cadrul unei conferințe de presă, Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul de la CFR Cluj, a prefațat meciul cu Farul de joi și s-a plâns de modul în care meciurile echipei sale sunt programate.

  • Joi, 16 decembrie, începând cu ora 20:30, CFR Cluj joacă cu Farul în deplasare, într-un meci care contează pentru etapa 20 a Ligii 1. Duminică, 3 zile mai târziu, vișiniii joacă acasă, cu FC Argeș, de la ora 16:00.

UPDATE, ora 17:20. Șeful companiei care deţine drepturile TV, replică pentru Dan Petrescu: „Am ținut cont când ați cerut ajutor și acum ieși la atac?”

Orlando Nicoară i-a replicat lui Petrescu. Directorul general al companiei care deţine drepturile TV pentru difuzarea meciurilor din Liga 1 se declară surprins neplăcut de atitudinea antrenorului, amintind că în trecut a ținut cont de solicitările ardelenilor privind programările. 

„De la începutul sezonului și ulterior, după ce a rămas singura echipă prezentă în cupele europene, am ținut cont de cerințele oficialilor CFR în ceea ce privește programarea meciurilor din Liga 1. 

Am făcut acest lucru și pentru celelalte echipe angrenate în cupele europene și, cu siguranță, o vom face și în următoarele sezoane, deoarece interesul tuturor, inclusiv al televiziunilor partenere, este ca echipele noastre să aibă un traseu cât mai lung în Europa, să strângă puncte, iar România să avanseze în clasamentul țărilor în funcție de coeficient. 

În aceste condiții este cel puțin regretabil că domnul Petrescu alege să atace programările”, a precizat Orlando Nicoară, șeful EAD, pentru GSP.ro.

Dan Petrescu: „Suntem luați la mișto!”

„Au 7 victorii din 9 meciuri acasă, doar un egal cu UTA și un meci pierdut cu FCSB când au avut foarte mult cazuri de COVID. Sunt conștient că va fi cel mai greu meci posibil, au intensitate foarte bună, tehnică, fac presing. Nu se apără niciodată, știți filosofia lui Gică Hagi, joacă numai la atac. 

Să vedem dacă putem face față la intensitate... sincer, e foarte greu ca băieții să facă iar un meci foarte bun. Au un lot de play-off, sunt convins că Farul va fi în play-off, joacă cel mai bun fotbal de atac din România. 

Noi nu suntem la 100%, avem multe accidentări, jucători importanți care lipsesc. Și astăzi am pierdut un jucător la antrenament, sunt îngrijorat. Nu are rost să vă zic numele”, a spus Dan Petrescu la începutul conferinței de presă. 

Ei nu prea au greșit în niciun meci jucat acasă. Nu știu ce putem scoate de la jucătorii noștri, sper să fie într-o formă bună, cu toate că sunt realist.

- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj 

Ulterior, „Bursucul” a criticat dur modul în care meciurile din etapele 20 și 21 au fost programate. Petrescu s-a plâns de faptul că FC Argeș, adversara CFR-ului din etapa următoare, va avea o zi în plus de odihnă. 

„Toată lumea e foarte obosită. N-am avut o zi liberă de nu mai știu când. Programările au fost împotriva CFR-ului, dar mă așteptam la asta. Nu înțeleg! FC Argeș joacă astăzi, apoi cu noi duminică. Noi de ce jucăm mâine, apoi duminică? Au o zi în plus. Noi suntem obosiți, avem 36 de meciuri! Iar apare că am făcut scandal, dar asta e realitatea!

Dacă voi credeți că e normal ca CFR să joace joi la 20:30 și duminică la 16:00... cum să refaci în două zile și jumătate o echipă care are deja 36 de meciuri? Eu nu mă aștept la nimic de la meciurile astea. Dacă nu batem pe nimeni, nu am ce să le reproșez jucătorilor, nici mie! Vă zic de-acum, asta e realitatea.

Suntem luați la mișto cu programarea, sunt foarte supărat. Nu avem timp de nimic, nici să pregătim ceva, nici să ne odihnim. Nu ne lasă! Să ne dea și nouă o zi în plus, la fel ca celorlalți! De ce joacă Argeș azi? De ce nu jucăm luni cu ei? Să mi se spună! Dacă alții ne iau la mișto, trebuie să participăm și noi”, a „tunat” Petrescu. 

Dan Petrescu: „Program ca al nostru nu mai există pe planeta asta!”

„Cu Farul va fi greu, dar trebuie să dăm ce avem mai bun, conștienți că ne întoarcem peste două zile și avem alt meci, cu o echipă care se odihnește o zi în plus. Sunt foarte șocat și supărat pentru aceste chestii, nu mă pot concentra la altceva! Ce program ni s-a făcut nouă nu mai există în lume, pe planeta asta!

Dacă ne puneau mâine meciul la prânz, și duminică seara, înțelegeam. Erau câteva ore în plus. Așa nu mi se pare corect. Vrem rezultate, dar trebuie să avem condiții pentru ele”, a încheiat „Bursucul”.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Gigi Becali așteaptă un semn pentru transfer: „Dacă mă sună, imediat spun da!” + jucătorul care l-a impresionat: „Încă îl studiez, apoi fac ofertă”

Începe curățenia la Dinamo: „Trebuie să ne încadrăm în buget” » Când vor pleca Filip și Matei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
cornelcc
cornelcc  •  16 Decembrie 2021, 20:19

O multime de sustinatori ai antrenorului-bocitoare pe aici! Ar trebui sa stie ca bocitoareimsefe i s-a oferit mutarea meciului de acasa, cel de duminica, luni sau chiar marti! Stiti care a fost raspunsul oficialilor cfristi? “ ... multumim, dar baietii vor sa intre mai repede in vacanta, ca sunt obositi, asa ca ramane pe duminica”! Asta ca sa intelegeti de ce E. Nicoara ii raspunde lui DP. Doar ca fitzuica de impachetat peste nu are liber sa publice adevarul, ca deh, jumatatile de masura fac punga mare! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tororosso
tororosso  •  16 Decembrie 2021, 17:23

Se zice că „ Gura bate cu..l ” iar după declarațiile Bursucului , Orlando va programa meciurile la ora 05 dimineața din 2 în 2 zile . Și uite așa Bursucul nu va mai avea timp să bocească și să-și șteargă lacrimile .

259914374474553
Istvan Demeny  •  16 Decembrie 2021, 15:08

Trebuia sa joace luni la 17,30 CFR-ARGES si duminica ora 16 CRAIOVA-MIOVENI,DIGI vezi distantele parcurse de echipe!!!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează