FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

UPDATE CFR Cluj scapă de depunctare » Ce se întâmplă cu datoria către FC Botoșani: „A intervenit domnul Gadola, altfel nu acceptam”

CFR Cluj riscă depunctarea // FOTO: Imago
CFR Cluj riscă depunctarea // FOTO: Imago

Articol de , , - Publicat sambata, 16 octombrie 2021 11:04 / Actualizat sambata, 16 octombrie 2021 11:17

CFR trebuie să plătească până luni 250.000 de euro către FC Botoșani pentru transferul lui Ulrich Meleke, altfel campioana ar fi putut să fie depunctată. „Feroviarii” s-au înțeles în cele din urmă cu formația lui Valeriu Iftime.

UPDATE 11:00 / CFR Cluj s-a înțeles cu FC Botoșani!

CFR Cluj s-a înțeles cu FC Botoșani pentru o eșalonare a sumei datorate. Au plătit deja o parte și nu mai riscă depunctare. „Cu CFR am reglat ceva ieri, am făcut noi un mic compromis, asta pentru că a intervenit domnul Gadola (n.r. - Ștefan, acționar minoritar la CFR Cluj) și m-a rugat personal, altfel nu o făceam. CFR a făcut ieri un document care îi ajută să iasă la lumină”, a spus Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, la Pro X. 

CFR Cluj, risc maxim în cazul lui Meleke

Cu toate schimbările care au avut loc în conducerea administrativă și pe banca tehnică, CFR e lider și are opt puncte peste a doua clasată, FC Botoșani, doar că vișiniii tot nu se află într-o situație bună. 

CFR Cluj riscă depunctarea!

Ei sunt amenințați cu depunctarea din cauza unei datorii pe care o înregistrează către FC Botoșani. Clubul lui Iftime a câștigat procesul din comisiile Federației, de acum Clujul va fi executat dacă nu plătește. 

Campioana trebuie să achite 250.000 de euro până luni, altfel va pierde trei puncte în clasament. Ar fi o consecință dezastruoasă, pentru un club care a adunat patru titluri de campion la rând. 

La fiecare întârziere de șapte zile după depunctare, Clujului i-ar mai fi scăzute trei puncte. Meleke, jucătorul care constituie subiectul acestui litigiu, evoluează acum pentru FC Voluntari, unde e împrumutat de CFR. 

12 partidea bifat Meleke la Botoșani înainte să fie cumpărat de CFR cu 250.000 de euro, un preț pe care vișiniii nu l-au mai achitat. Moldovenii îl aduseseră pe fundașul central ivorian din Finlanda, de la KPV

Clujenii atrag costuri noi

Vișiniii l-au achiziționat în vară, când pe ivorian îl voia și FCSB. Jucătorul a ajuns târziu la Cluj, nepregătit, și până când s-a pus la punct cu pregătirea fizică a fost demis Șumudică. Petrescu nu l-a dorit, așa că a fost trimis în Ilfov. La Voluntari, Meleke a apărut deja în patru partide pentru formația care e surpriza de până acum a sezonului, e a patra în clasament. 

CFR Cluj scapă de depunctare » Ce se întâmplă cu datoria către FC Botoșani: „A intervenit domnul Gadola, altfel nu acceptam”
Ulrich Meleke // FOTO: Imago

CFR a tot adunat datorii în ultima vreme, din demiterea unor angajați și din angajarea altora. Doar Marius Șumudică a primit 300.000 de euro la despărțire. Clubul continuă, în ciuda debitelor înregistrate, să negocieze pentru noi achiziții. 

Cel mai aproape să semneze cu campioana României e tot un ivorian, Wilfried Kanon, fundaș central și el.  Kanon are 28 de ani și a mai jucat în România la Gloria Bistrița și la Corona Brașov. După ce a plecat din Liga 1, el a bifat șapte sezoane la ADO Den Haag, din Olanda, un campionat la Pyramids, în Egipt, și altul la Al Gharafa, în Qatar.

30 de meciuria bifat Kanon la Bistrița și la Brașov. Cel mai mult a jucat pentru Gloria, la care a apărut în 25 de partide

VIDEO Duel tare în Liga 1 » Totul despre Rapid - CFR Cluj

Citește și: 

În sfârșit! :) » Dan Petrescu nu mai are motiv să se plângă la CFR Cluj: „Acum sunt fericit!” + Ce transfer mai pregătește

„Planul este ca Dinamo să devină echipa-breloc a CFR-ului” » Scenariu uluitor: „Sunt șocat de încrederea PCH în Zăvăleanu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
dodo001
dodo001  •  16 Octombrie 2021, 14:48
Postat de csa.regal.2016 pe 16 Octombrie 2021, 09:31

Normal ca bate vantul si este frig, ploua in multe regiuni. CSA a renuntat la casa de bilete, nu isi are sensul pentru 398 de suporteri. Apoi declara la LPF ca au avut 1500 in tribune de parca i-a intrebat de numarul de gandaci nu de oameni. Oricum te uiti la tribune si la ce spun ei si doar razi. De Dinamo nu mai spun, iau si aia cu asalt cand se joaca in Stefan cel Mare :))))))))))) CFR la fel :)))))))))) Si FCSB ( Steaua ) au cat toate la un loc, 12.000 medie la turnicheti

Esti optimist, eu cand am fost la un meci Fcsb-CFR pe Arena Nationala erati maxim 3.000 cu tot cu oficiala. Pe bune ca m-am ofticat si eu ca voiam sa vad un pic de tensiune. La galerie erati vreo 300 cu un steag mare. In rest , imprastiati. Probabil ca la un meci cu Clinceni sau Gaz Metan sunteti mai multi :))

dodo001
dodo001  •  16 Octombrie 2021, 14:45

Ca de obiecei, ne-am obisnuit cu articole agitatoare si denigratoare in preziua meciului. Maine probabil va fi alt articol contra CFR. Voi credeti ca o echipa care plateste salarii totale de 1 milion de euro pe luna, sta si se cramponeaza la 250.000? Sau sa o luam cum spuneti voi, depunctare de 3 puncte in fiecare luna, cu toate acestea, așa să fie cum spuneti, dar, CFR cred ca mentine distanta pana la final față de urmăritoare.

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  16 Octombrie 2021, 12:41

Ce campionatul *** ii asta.? Ăștia n au bani sa *** la *** de langa Melody în centru, și tot ies campioni, steaua și Craiova plătesc la timp și n au datorii și îs pe nicăieri.!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează