LIGA 1  ·  CFR CLUJ

CFR CLUJ // EXCLUSIV TAS a întors decizia! Ce se întâmplă cu interdicția la transferuri primită de campioana României

Articol de - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 15:42

CFR Cluj a aflat astăzi că are dreptul să transfere jucători, decizia inițială a Comisiei de Apel a FRF fiind întoarsă la TAS!

„Feroviarii” primiseră interzis la transferuri, după o decizie dictată de FRF în decembrie. Motivul? Clubul din „Gruia” ar fi depășit valoarea de 25 de milioane de lei deficit cumulat.

Astăzi, GSP.ro a aflat că TAS a suspendat sancțiunea aplicată inițial celor de la  CFR Cluj, astfel că, cel puțin deocamdată, campioana en-titre are dreptul să facă transferuri. 

Decizia de azi a TAS se va aplica până la judecarea apelului, care va avea loc la o dată ulterioară. Dacă, ipotetic, apelul ar confirma suspendarea dictată de Federație, clubul va fi primi din nou interzis la transferuri

Vezi și: O româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (51)
robotzel  •  15 Ianuarie 2020, 07:46
Postat de Gabriel Topai pe 14 Ianuarie 2020, 18:38

FRF-ul poate fi deja catalogat ca si grup infractional organizat, iar daca SRI este implicat este greu de eradicat. Este fte grav ca tot mai multe astfel de grupuri infractionale ajung la putere in Romania.

Te simti rau? Decizia TAS este doar provizorie pana la judecarea recursului.

Gabriel Topai  •  14 Ianuarie 2020, 18:38

FRF-ul poate fi deja catalogat ca si grup infractional organizat, iar daca SRI este implicat este greu de eradicat. Este fte grav ca tot mai multe astfel de grupuri infractionale ajung la putere in Romania.

mioriticul  •  14 Ianuarie 2020, 18:33
Postat de agiler pe 14 Ianuarie 2020, 18:00

Dacă ne-ai și explica în detaliu ce delirezi ar fi bine.In rest cum mai e la Sapoca mai scăpați săpunul la dușuri reci????

Asta cu sapunul e valabilă pentru Meme cu Reghe sau pentru Abigylu cu Randum

Vezi toate comentariile (51 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1