FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FARUL 1-2

VIDEO Cristi Balaj anunță o schimbare MAJORĂ a lui Ioan Varga în strategia clubului: „Avem acest obiectiv în următorii 2 ani”

Ioan Varga +22   FOTO
Ioan Varga

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 10:10 / Actualizat luni, 29 mai 2023 10:16

La finalul partidei CFR Cluj - Farul 1-2, Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, a vorbit despre prestația elevilor lui Dan Petrescu, dar și despre ce urmează pentru formația din Cluj.

  • Barajul de Conference League dintre CFR Cluj și FCU Craiova se va juca în Gruia. Din informațiile Gazetei, va fi joi, pe 1 iunie, ora 20:30
Ce ar fi strigat Petrescu imediat după eșecul cu Farul: „Asta spunea pe teren! Ai reprezentat România, ești prieten cu Popescu și Hagi, nu poți ajunge în halul ăsta”
Play-off
Ce ar fi strigat Petrescu imediat după eșecul cu Farul: „Asta spunea pe teren! Ai reprezentat România, ești prieten cu Popescu și Hagi, nu poți ajunge în halul ăsta”

Balaj anunță o schimbare de strategie la CFR Cluj: „Obiectivul nostru este ca într-un an, doi, trei, să fim un club sustenabil”

„Finanțatorul nostru e în continuare dispus să investească și o va face în continuare. Obiectivul nostru este ca într-un an, doi, trei, să fim un club sustenabil, iar finanțatorul să nu mai aducă bani de acasă. Cred că am fost suficient de clar", a spus Cristi Balaj, la Digi Sport Special.

În anii aceștia în care a câștigat cinci titluri de campion la rând, CFR Cluj a fost cea mai de succes echipă românească în Europa și a încasat zeci de milioane de euro grație rezultatelor pe care le-a înregistrat în Champions, în Europa League și în Conference. 

În bilanțul pentru 2022, CFR a raportat încă un an cu pierdere, un deficit de 3,5 milioane de euro. Rezultatul acesta financiar a fost înregistrat în condițiile în care clubul a primit de la UEFA șapte milioane de euro pentru parcursul european. Societatea lui Ioan Varga a ajuns deja la o datorie totală de 30 de milioane de euro, cea mai mare parte a debitului provenind din creditele pe care patronul le-a acordat clubului.

Concluziile lui Cristi Balaj după CFR Cluj – Farul: „Am primit un gol care a venit de nicăieri”

„Am avut foarte multe ocazii în acest meci, am lovit bara, am avut o prezență constantă în suprafața de joca adversă. Dar am primit un gol care a venit de nicăieri”, a spus Cristi Balaj.

Acesta a vorbit și despre scandalul de la finalul meciului, dintre Dan Petrescu și Zoltan Iașko, directorul sportiv de la Farul.

„Regret evenimentele care au avut loc la finalul meciului. Nu ne caracterizează și nu încurajăm astfel de lucruri. Nervii, stresul și ratările au dus la o oarecare exasperare și de aceea au fost și acele evenimente. 

Clubul CFR Cluj o felicită pe Farul pentru că a câștigat campionatul. Merită! Noi apreciem că Farul a jucat azi cu cea mai bună echipă. E un lucru normal. Ni se pare normal ca Farul să-și apere corect șansele, așa cum mi s-a părut normal când FC Voluntari a încurcat-o pe FCSB în sezonul trecut, iar Sepsi a câștigat acum în fața Craiovei.

Totuși, poate ar fi fost recomandat ca Zoli Iașko, văzându-l pe Dan Petrescu, să nu fie lângă el pe teren. Dan Petrescu a trăit meciul diferit de față cum l-a trăit Iașko. Probabil ar fi fost bine să evite să fie lângă el. Sunt convins că s-au aruncat cuvinte grele, pe care ambii le regretă”.

Povesteau jucătorii că nu Andrei Burcă e cel care a adresat cuvintele pe care le-a auzit arbitrul. Centralul s-a întors și l-a văzut pe Burcă prin preajmă, dar nu el a adresat acele cuvinte.

 – Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

Clasamentul final din play-off-ul Ligii 1

Citește și: 

Silviu Tudor Samuilă, „la cald”, despre criza de nervi a lui Dan Petrescu: „Să fie suspendat! Și-a pierdut dreptul de a ne mai cere să îl respectăm”

Vorbele lui Petrescu nu l-au clintit pe Hagi » Cum a apărut „Regele” la interviuri: „Noi suntem cei mai buni!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
Mondo
Mondo  •  29 Mai 2023, 19:34

Cooperativa este sponsorata de fostii din Generatia de Tinichea. Nu cred ca mai este nevoie de alta dovada care sa arate magariile din fotbalul Romanesc. Sa nu se uite meciul de anul trecut dintre FCSB si Voluntari, si alte meciuri similare, mai ales celebrul meci dintre FCSB si Viitorul, cind Viitorul era la retrogradare si dintr-o data au marcat 5 goluri in poarta campioanei. Trebuie sa felicitam, Sepsi si Farul pt ca si-au aparat sansele corect si au lasat competitia sportiva sa cistige.

Doar_Divizia_B
Doar_Divizia_B  •  29 Mai 2023, 15:06

Cea mai buna schimbarea a lui nelutu ar fi indepartarea lui balaj si bilasco care s-asa ard motorina degeaba in depoul CeFeRe!!!! :=)))))))

thirteen
thirteen  •  29 Mai 2023, 14:39

"Apreciem ca Farul a jucat cu titularii" Apreciati pe dracu.Petrescu are dreptate,Farul a jucat pentru Rotaru ca Hagi sa-si plateasca datoria din 2017 cand Rotaru l-a facut pe Hagi campion bagand juniorii in meciul decisiv cu Viitorul.Si cu CFR Farul putea sa bage majoritatea juniori si nu zicea nimeni nimic.Decat Rotaru...datoria e datorie.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează