FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FARUL

FOTO Farul a cerut penalty și gol! Două decizii de arbitraj pro-CFR la faze milimetrice » Ce arată reluările

Farul a cerut lovitură de la 11 metri în minutul 7 al deplasării cu CFR Cluj, la scorul de 0-0, după un fault comis de portarul Letica asupra lui Moldoveanu. +5   FOTO
Farul a cerut lovitură de la 11 metri în minutul 7 al deplasării cu CFR Cluj, la scorul de 0-0, după un fault comis de portarul Letica asupra lui Moldoveanu.

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 22:43 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 23:28

„Centralul” Radu Petrescu a avut de gestionat două faze extrem de dificile în prima repriză din CFR Cluj - Farul Constanța, scor 1-0. 

Echipa lui Gică Hagi a cerut penalty și gol în prima repriză, la două faze milimetrice. Arbitrul a decis însă de fiecare dată în favoarea campioanei. Ambele momente au fost la scorul de 0-0.

Două decizii pro-CFR la meciul cu Farul

  • Min. 7: Farul cere penalty. Radu Petrescu acordă lovitură liberă în afara careului.

Portarul Karlo Letica (27 de ani) a întârziat prea mult o degajare. I-a permis lui Robert Moldoveanu să se apropie și să blocheze mingea. În tentativa de a respinge în aut, croatul titularizat de Dan Petrescu în fața lui Hindrich l-a busculat evident pe fotbalistul Farului. 

+1 FOTO

Contactul este evident, fiind sancționat corect cu cartonaș galben de arbitrul Radu Petrescu. Întreabarea care se pune este dacă faultul a avut loc în interiorul sau în afara suprafaței de pedeapsă. 

+1 FOTO

Reluările nu sunt clare. Piciorul lui Moldoveanu pare să fie pe linia careului de 16 metri în momentul în care este busculat de Letica. 

2 aparițiiare Karlo Letica în acest sezon, în victoria 1-0 cu FC Voluntari, și astăzi

  • Min. 28: Farul cere gol. Radu Petrescu lasă jocul să continue. (Decizie CORECTĂ)

Alexi Pitu s-a distrat cu Yuri în banda dreaptă, l-a întors pe toate părțile, apoi a pasat la bara a doua pentru Grameni. Mijlocașul în vârstă de 19 ani a venit singur, dar a ajuns târziu la minge și a șutat pe centrul porții.

Farul a cerut penalty și gol! Două decizii de arbitraj pro-CFR la faze milimetrice » Ce arată reluările

Portarul Karlo Letica s-a revanșat pentru gafa comisă în debutul partidei, când a fost aproape să comită un penalty. Acum a respins mingea de pe linia porții cu mâna dreaptă, apoi a intervenit și a blocat-o definitiv. Balonul se lovise de piciorul portarului și se îndrepta, din nou, către plasă.

Fotbaliștii Farului deja sărbătoreau reușita de 1-0, după care au protestat vehement. Reluările arată că decizia luată de arbitrul Radu Petrescu este cea corectă. Decizia i-a aparținut în totalitate „centralului”. Unghiul în care Letica a intervenit nu i-a permis asistentului Ferencz Tunyogi să vadă corect faza.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Greșeală flagrantă la gol în FCU Craiova - UTA! Ce a făcut arbitrul în loc să dea ROȘU pentru un fault brutal + Penalty cerut la ultima fază
FCU Craiova - UTA
Greșeală flagrantă la gol în FCU Craiova - UTA! Ce a făcut arbitrul în loc să dea ROȘU pentru un fault brutal + Penalty cerut la ultima fază
Mihai Rotaru îl liniștește pe Dan Petrescu înaintea derby-ului Craiova - FCSB: „Nu ne menajăm pentru Cupă”
CSU CRAIOVA
Mihai Rotaru îl liniștește pe Dan Petrescu înaintea derby-ului Craiova - FCSB: „Nu ne menajăm pentru Cupă”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (95)
1094710014014941
Vasile Marin Cosmulescu  •  02 Mai 2022, 23:12

Era penalty daca era FCSB sau Craiova, dar asa nu a fost. O vrajeala de 3 lei cand se vede clar ca atacantul nu era cu tot corpul in afara careului. Cu arbitrii sau castigat multe campionate.

whiteredarad
whiteredarad  •  02 Mai 2022, 09:46

La pretisul fault, locul contactului...pare in afara careului, la pretinsul gol...se vede limpede...mingea nu a trecut,...in totalitate, de linia portii. Joc foarte slab pentru CFR, la care Deac, Petrila au fost...liopsa, iar, inca vreo doi...penibili. Dar , si asa CFR a dat...gol curat. Ca o parere...nu vor pierde la FCSB

caminero
caminero  •  02 Mai 2022, 09:46

Deci și penalty și gol. Bravo mă! ca la baschet, marchezi coș în fault, coșul se pune și mai primești și o aruncare liberă. Genial, măi Gixilor!

Vezi toate comentariile (95)
Comentează