FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mihai Rotaru îl liniștește pe Dan Petrescu înaintea derby-ului Craiova - FCSB: „Nu ne menajăm pentru Cupă”

Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 17:15 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 18:16

Mihai Rotaru, patronul celor de la CSU Craiova, a vorbit despre meciul pe care echipa sa îl va juca în etapa viitoare, derby-ul de acasă cu FCSB.

Cu șanse mici la titlu, CSU Craiova va arbitra lupta dintre FCSB și CFR Cluj. Rotaru a dezvăluit că Reghecampf va trimite cea mai bună formație posibilă în derby-ul cu FCSB, deși Craiova va disputa la numai 4 zile distanță manşa retur cu Sepsi, din semifinalele Cupei României. Oltenii au pierdut în tur, scor 1-2.

Déjà vu pentru Universitatea Craiova » Jocul oltenilor suferă după marcarea primului gol
CSU CRAIOVA - VOLUNTARI 1-0
Déjà vu pentru Universitatea Craiova » Jocul oltenilor suferă după marcarea primului gol

„Reghe va juca cu cea mai bună echipă. Nu se pune problema să fie menajat vreun jucător. Nu o să dăm şansa la locul doi pentru şansa de a câștiga Cupa Romaniei. Nu trebuie să ne gândim la titlu, dar ne gândim la locul doi în momentul acesta. 

Mă interesează să facem spectacol cu FCSB, să fie un stadion care efectiv să explodeze, la figurat, bineînţeles. Cei mai buni să câştige şi aceia să fim noi”, a declarat Mihai Rotaru potrivit Orange Sport.

A fost o atmosferă fantastică (n.r. - la meciul cu Voluntari) în care echipa a arătat rău, a suferit, dar publicul ne-a ţinut în spate şi am reuşit să luăm cele trei puncte. Dacă a fost atmosfera asta cu Voluntari, ce o să fie peste câteva zile cu FCSB...
-Mihai Rotaru, patron CSU Craiova

Laurențiu Reghecampf: „Sunt sigur că vor fi peste 20.000 de oameni în tribune cu FCSB”

La finalul victorie cu FC Voluntari, scor 1-0, tehnicianul oltenilor a vorbit și despre meciul cu FCSB de duminică.

„Am zis că meciul cu FC Voluntari va fi mai greu decât cel cu FCSB. Dacă nu câștigam azi, era mai puțin important jocul cu FCSB. A fost superbă atmosfera din tribune, cu peste 15.000 de oameni. Sunt sigur că vor fi peste 20.000 de oameni în tribune cu FCSB”, a declarat Reghecampf.

VIDEO Omul din spatele CS Universitatea Craiova susține: „Dacă Mititelu ne spunea că dă drumul la echipă, actuala CSU nu ar fi existat!”

Citește alte știri din Liga 1:

Toni Petrea își avertizează jucătorii: „Să înțeleagă că nu au realizat nimic!”
FCSB
Toni Petrea își avertizează jucătorii: „Să înțeleagă că nu au realizat nimic!”
Următoarea adversară a FCSB-ului, „provocată” în direct: „Aveți așteptări sau mergeți acolo și vă speriați?” » Cum au răspuns oficialii
FCSB - FC ARGEȘ
Următoarea adversară a FCSB-ului, „provocată” în direct: „Aveți așteptări sau mergeți acolo și vă speriați?” » Cum au răspuns oficialii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
pittt
pittt  •  02 Mai 2022, 15:31
Postat de kuba pe 01 Mai 2022, 18:46

Sa fie 30.000 de mogoseni sa ii umileasca fc fcsb

Ati bătut si voi UTA cu arbitrii si ati prins glas? Ai dacă pierdem tot e mult mai bine decât să avem obiectiv salvarea de la retrogradare.

legio.sud
legio.sud  •  01 Mai 2022, 20:03
Postat de babin pe 01 Mai 2022, 18:43

Bineinteles, clona nu sta kapra la nimeni (in afara kefereului).

Te referi la echipa mititelului și a Olguței , nu ? FC litera U

legio.sud
legio.sud  •  01 Mai 2022, 20:01
Postat de Vladescu Mircea pe 01 Mai 2022, 18:51

Poate pierdeti si cupa si locul 2 , atunci sa vezi priveghi in Craiovita romanizata , cu bocitoarea cartu pe post de primadona !!!!!

Vezi-ți bă de șandramaua ta știi vorba aia “ măgarul moare de drum lung și prostul de grija altuia “ ce va roade pe voi mititeii ? Voi aveți alte obiective .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează