FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Toni Petrea își avertizează jucătorii: „Să înțeleagă că nu au realizat nimic!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 15:04 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 16:59

FCSB, locul 2, va juca luni cu FC Argeș, iar antrenorul Toni Petrea și-a avertizat jucătorii să nu se creadă deja câștigători.

  • FCSB – FC Argeș se joacă luni, de la 20:30. Partida va fi liveTEXT, video și FOTO pe GSP.ro și în direct pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport.

Antrenorul roș-albaștrilor le cere elevilor săi să fie concentrați în acest final de play-of și le-a transmis că duelul cu FC Argeș va fi unul dificil.

În atenția LPF: de ce FCSB și CFR Cluj trebuie să joace de la aceeași oră după această rundă, dacă distanța actuală se menține
LUPTA LA TITLU
În atenția LPF: de ce FCSB și CFR Cluj trebuie să joace de la aceeași oră după această rundă, dacă distanța actuală se menține

Toni Petrea, mesaj pe jucători înainte de finalul sezonului din Liga 1

„Cu FC Argeș e partidă care se anunță dificilă pentru noi, ținând cont de ultimele două meciuri jucate. Le-am câștigat destul de greu. Le-am atras atenția jucătorilor că trebuie să fim foarte atenți. Sunt puncte importante pentru noi, pe care trebuie să le câștigăm.

Nu trebuie să subestimăm valoarea adversarului. E echipă care a ajuns în play-off pe merit. Nu cred că va fi un meci ușor. E cel mai greu meci, pentru că e următorul. Am avut meciuri grele cu FC Argeș”, a adăugat Toni Petrea.

Antrenorul a vorbit și despre lupta la titlu și despre atmosfera din lot.

„Încercăm să păstrăm un echilibru, nici să facem bucurie fantastică după o victorie, nici să facem tragedie după o înfrângere. Trebuie un echilibru în echipă. Le atrag atenția asupra riscului care poate apărea. Nu am realizat nimic încă, asta trebuie să înțeleagă.

Normal că ne gândim la titlu, pentru asta ne antrenăm, pentru asta muncim. Dar ca să ajungem acolo trebuie să o luăm pas cu pas. Nu trebuie să ne facem planuri pentru ultima etapă. Până acolo mai avem trei jocuri.

Nu trebuie să fie presiune pe jucători. Sunt jucători de perspectivă, iar în acest play-off își pot arăta valoarea. Le transmit jucătorilor că trebuie să se gândească doar la următorul joc. Da, îi simt concentrați. Mi-a plăcut atitudinea. Chiar trebuie să fim și mai concentrați de acum înainte”, a adăugat Petrea.

VIDEO Totul despre FCSB - FC Argeș

Citește și: 

Următoarea adversară a FCSB-ului, „provocată” în direct: „Aveți așteptări sau mergeți acolo și vă speriați?” » Cum au răspuns oficialii

Cine arbitrează FCSB - FC Argeș: implicat într-un scandal de proporții în 2022!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  01 Mai 2022, 20:06

Pe cine a delegat CCA să arbitreze acest meci?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează