FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BOTOȘANI, AZI, 21:30

Valeriu Iftime a izbucnit în râs când a auzit de legăturile dintre Marius Avram și CFR Cluj: „Hahaha! Oricum greșea în favoarea lor”

Valeriu Iftime nu înțelege delegarea lui Marius Avram la meciul CFR Cluj - FC Botoșani în contextul actual
Valeriu Iftime nu înțelege delegarea lui Marius Avram la meciul CFR Cluj - FC Botoșani în contextul actual

Articol de - Publicat marti, 28 iulie 2020 16:26 / Actualizat marti, 28 iulie 2020 16:49

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a comentat informația dezvăluită astăzi în exclusivitate de Gazeta Sporturilor: Marius Avram, „centralul” meciului din această seară pe care moldovenii îl vor juca în compania lui CFR Cluj, a împrumutat team-managerul campioanei cu 130.000 de euro!

  • CFR Cluj joacă azi cu FC Botoșani, pe teren propriu. Partida va începe la ora 21:30 și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Plus, Telekom Sport și Digi Sport

Imediat după ce a aflat informația, conducătorul lui Botoșani a izbucnit în râs. Ulterior, au urmat critici privind decizia Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani: „Dacă Vassaras știa și nu a intervenit, este grav!”

Hahaha! Este o greșeală impardonabilă! Dacă această chestie este publică, iar un «central» are o datorie la team-managerul echipei pe care urmează s-o arbitreze, este incredibil! Vă dați seama dacă face ăsta două greșeli în favoarea lor diseară? Bine, Avram oricum greșește mereu în favoarea lor.

Din păcate, suntem obișnuiți cu aceste lucruri. Însă o asemenea informație creează tensiune și confuzie. Nu înțeleg de ce Vassaras (n.r. președintele CCA) nu a intervenit. Dacă știa și nu a făcut nimic, este și mai grav! E o problemă de principiu - deși CFR are nevoie mare de puncte în această seară -, pentru că eu tot timpul am susținut că arbitrii din România nu greșesc pentru că vor, ci pentru că sunt slabi, mediocri”, a declarat Iftime pentru GSP.ro.

Efectul împrumutului de 130.000 de euro sau pură întâmplare? CFR, aproape imbatabilă cu Avram în ultimii 3 ani

Arbitrul de la CFR - Botoșani are de luat 130.000 € de la ardeleni

Valeriu Iftime a izbucnit în râs când a auzit de legăturile dintre Marius Avram și CFR Cluj: „Hahaha! Oricum greșea în favoarea lor”

Gazeta Sporturilor a aflat că Marius Avram i-a împrumutat o sumă imensă unuia dintre oficialii CFR-ului. Mai precis lui Mikloș Nagy, fost asistent FIFA, care până în urmă cu 3 ani a fost coleg cu Avram în arbitraj și chiar au făcut parte din aceeași brigadă la multe jocuri. 

Mikloș Nagy reacționează după dezvăluirile GSP: „Am luat 130.000 de euro, dar sunt integru, Marius Avram la fel, deci nu e nici o incompatibilitate!”

Suma pe care Avram i-a oferit-o a fost de 130.000 de euro, bani pe care Nagy încă nu i-a returnat. Împrumutul apare inclusiv în declarația de avere pe care Marius Avram a făcut-o publică în momentul în care a fost angajat la Ministerul Economiei, în decembrie 2019, în funcția de consilier al lui Răzvan Pârjol, secretar de stat în ministerul de resort.

CFR este o echipă bună, dar noi vom bate, 100%! Ei vor avea emoții, iar eu am încredere în jucătorii mei că pot obține o victorie la Cluj

- Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani, pentru GSP.ro

Valeriu Iftime a izbucnit în râs când a auzit de legăturile dintre Marius Avram și CFR Cluj: „Hahaha! Oricum greșea în favoarea lor”

Marius Avram și Mikloş Nagy la un meci jucat pe stadionul Dinamo // FOTO sportpictures.eu

VIDEO Adio Dan Petrescu?! CFR Cluj și-ar fi găsit antrenorul pentru sezonul viitor

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo refuză să joace, chiar dacă va primi undă verde de la DSP » De ce nu vor „câinii” să fie programați

Gigi Becali, dat de gol în direct: „Îl vezi pe Toni Petrea principal la FCSB? Reghecampf vine din vară!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
remarque
remarque  •  28 Iulie 2020, 19:45

Iftimie e un tip istet. Se vrea si ironic si pentru unele gusturi chiar este. Are dreptate sa comenteze despre creanta pe care Avram o are. E nefireasca. La fel cum nefireasca era si creditarea Astrei de catre Gigi Becali. La fel ca multe alte invarteli. Sa speram ca vedem si fotbal ca vorbarie ”vedem” destula.

luisharcsa
luisharcsa  •  28 Iulie 2020, 19:33
Postat de luisharcsa pe 28 Iulie 2020, 19:32

Aha, in acte scrie Nagy Istvan, nicdecum Nagy Miklos.Mai incercati odata ***

nicidecum"

luisharcsa
luisharcsa  •  28 Iulie 2020, 19:32

Aha, in acte scrie Nagy Istvan, nicdecum Nagy Miklos.Mai incercati odata ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează