FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VOLUNTARI

CFR CLUJ - FC VOLUNTARI // Campioana nu renunță la George Țucudean: „Nu e o problemă chiar aşa de mare încât să te oprească din a juca fotbal”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 19:33

CFR Cluj întâlnește FC Voluntari în cadrul etapei a noua din Liga 1, iar Alin Minteuan, antrenorul secund al campioanei, a vorbit despre revenirea atacantului George Țucudean (28 de ani).

Așa cum a informat GSP, Țucudean și-a anunțat retragerea din fotbal, cel puțin temporar. Doctorii i-au dat OK-ul din punct de vedere medical, dar fotbalistul este reticent în ceea ce privește întoarcerea sa în lotul campioanei.

„Eu am încredere în el că da, va reveni. E păcat pentru el, deoarece este un moment greu, dar va trebui să treacă la un moment dat peste aceste momente şi să revină, pentru că doi ani la rând să fii golgeterul României este ceva. Şi este păcat!

Nu e o problemă chiar aşa de mare încât să te oprească din a juca fotbal. Şi eu am avut situaţii de genul acesta şi am continuat să joc. Dar, normal, îţi creează un disconfort şi te mai reţine aşa, din când în când, de la concentrare”, a spus Alin Minteuan, la conferința de presă de azi.

Alin Minteuan l-a înlocuit pe Dan Petrescu la conferința de presă, „Bursucul” fiind suspendat patru etape după ce l-a înjurat pe arbitrul Sebastian Colțescu la meciul cu Astra, 2-3. De asemenea, portarul Cosmin Vâtcă și mijlocașul Adrian Păun au fost suspendați trei etape, iar Mario Camora una. (DETALII AICI).

VEZI ȘI:

CFR Cluj reacție vehementă după deciziile Comisiei: „Poate supărăm pe cineva! Poate Colțescu a premeditat totul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
pain89
pain89  •  12 Septembrie 2019, 21:08

lasa bai nene povesti de genul "asa am fost si eu si faceam si dregeam" tucudean face bine ca tine mai mult la sanatea lui decat la cariera de fotbalist, el are si alte optiuni de cariera decat cea de fotbalist. chiar daca se retrage de tot merita tot respectul pentru ce a aratat in ultimii ani pe teren si merita felicitat pentru curajul de a lua decizia pe care a luat-o, nu are rost sa riste cand nu are nici 30 de ani, risti cand nu ai nimic de pierdut nu cand ai foarte multe de pierdut

Vezi toate comentariile (1)
Comentează