FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-0 /

CFR CLUJ - FCSB 0-0 / Gigi Becali a sărit la gâtul lui Mihai Teja: „Poate echipa nu e bine antrenată” + Ce se va întâmpla cu antrenorul la finalul sezonului

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 23:32

Gigi Becali și-a criticat echipa pentru egalul de la CFR Cluj, scor 0-0, din etapa a 5-a din play-off. N-a scăpat nici Mihai Teja.

„CFR a avut un meci mort. Dacă juca, ne dădea două-trei goluri. Noi parcă eram toți amorțiți. Voiam să văd atitudine, că tot spunea Mihai Teja că am avut atitudine. Eu n-am văzut atitudine.

Cum să câștigi dacă n-am avut un corner într-o repriză. Noi am fost adormiți, fără curaj. Nu avem jucători de anvergură. Vă spun însă că mi-a plăcut de Junior Morais. Lui Filip îi e frică, n-am văzut așa ceva. Nu pot să-mi dau seama de ce nu joacă echipa, poate nu e bine antrenată.

Dacă o prindeam pe Sepsi într-o situație bună, ne bătea! Că am avut posesie... păi, aia e posesie când joci în apărare pase?! Posesie e când faci la 20 de metri de poarta adversă. E posibil să-și revină echipa, dar la ce am jucat cu Sepsi și în seara asta nu avem cum.

E posibil să fi făcut antrenamente foarte tari și de aceea am fost așa. Norocul nostru că CFR a vrut un egal. Când ne-au văzut că suntem slabi în a doua repriză, au venit cu gândul să ne bată. Noi meritam să luăm bătaie, dacă CFR juca.

Am auzit azi la Teixeira că a spus că obiectivul a fost să nu ia gol. E posibil să le fi zis Teja să nu ia gol. E posibil să fi fost asta tactica. Vedem dacă a fost tactica bună la final. Poate are dreptate Mihai Teja”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Declarația lui Teja legată de atitudine, care l-a enervat pe Becali: „Ne doream să câștigăm. Felicit jucătorii pentru atitudinea foarte bună pe care au avut-o. Nu e nimic terminat. Mai sunt 5 etape și suntem în cărți”.

Gigi Becali a anunțat și viitorul antrenorului său:Teja va rămâne la echipă 100%. Locul 2 nu ni-l mai poate lua nimeni. Nu sunt mulțumit cu locul 2, dar n-am ce face. N-avem echipă de Liga Campionilor și nici de Europa League. Eu așa simt”.

„Îi mai avem pe Rusescu, Matei, Stoian. I-am luat și am zis că «mamă, ce fac!». Ce-mi plăcea de Matei la Astra. Aveam o temere cu el că toți îl lăsau liber pe la echipele pe unde a fost. E greu fotbalul!”

„Singurul mare antrenor din România e Hagi. Cum face el, cum îi pune pe copiii ăia să paseze... Nu știu cum face, dar îi iese. Hagi vinde jucători și tot joacă” Gigi Becali

CLASAMENT PLAY-OFF

clasament

Citește și:

CFR CLUJ - FCSB 0-0 // CALCULE: cum mai pot roș-albaștrii să câștige titlul, după evoluția foarte slabă din Gruia

CFR CLUJ - FCSB 0-0 // Mihai Teja, după ce a „forțat” pe final cu Nedelcu: „Am schimbat ofensiv cu toți jucătorii de pe bancă” :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (13)
anti.cioban
anti.cioban  •  15 Aprilie 2019, 16:09

Individul care mi-a cenzurat precedentul mesaj ar trebui concediat pe loc, fara preaviz. Nu numai ca mesajul nu continea ABSOLUT NIMIC VULGAR SAU JIGNITOR, ba chiar dimpotriva, detalia faptul ca ii consider absolut respectabili pe unii membri ai comunitatii aromanilor, nominalizati ca atare. Lucrurile la care se preteaza unii angajati ai gsp se situeaza la limita dintre imoralitate si infractionalitate.

anti.cioban
anti.cioban  •  15 Aprilie 2019, 13:12
Postat de Muzzi Ciprian pe 15 Aprilie 2019, 09:39

sunt curios ce ar trebui comunitatea aromana sa faca?! ca vad ca sunteti toti destepti pe aici si injurati machidonii pentru ca nu va place Becali! sa iasa cu un comunicat? voi sunteti zdraveni la cap? la noi, romanii sunt altii mai rai ca Becali si nu am auzit pe nimeni sa iasa sa zica ca se dezic de ei!dar asa suntem noi, mistocari si aroganti degeaba ...de aia suntem unde suntem si se uita toti in Europa la noi ca la niste paria!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vnelu01
vnelu01  •  15 Aprilie 2019, 10:26

"Teja va rămâne la echipă 100%." Puşcăriaşul a avut exact acelaşi discurs ăsta şi când se referea la Dică. S-a văzut ce a urmat.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează