FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-0

CFR CLUJ - FCSB 0-0 // VIDEO Gigi Becali, declarația serii: „Joc Pamporea cu Ianis, dacă mă ajută să iau titlul!”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2019 00:06

CFR Cluj și FCSB au terminat la egalitate, scor 0-0, într-un derby auster, fără vreun șut pe poartă. Gigi Becali a vorbit la superlativ despre Ianis Hagi (20 de ani) și speră ca Viitorul să îl ajute în lupta pentru titlu. Roș-albaștrii o înfruntă pe echipa „Regelui” chiar în următoarea etapă, la Ovidiu. 

Vezi AICI clasamentul actualizat din Liga 1

„De abia de acum pot spune că Ianis Hagi va fi mare fotbalist. Execuțiile din meciul cu CSU Craiova au fost incredibile. Și nu doar golul, zic de pasa pe care i-a dat-o lui Ganea la golul doi. Aia a făcut mai mult decât golul.

Pe Ianis nu poți să îl iei. Cum să poți când dă golul ăsta? A tras și de pe loc. Dacă îl aveam eu, fără 50 de milioane nu-l dădeam. Gică îl dă cu două, trei, dar eu nu îl dădeam mai ieftin”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

„Joc Pamporea cu IANIS”

Gigi Becali crede că Viitorul o poate ajuta pe FCSB în lupta cu CFR Cluj. Patronul bucureștenilor a descris plastic planul, cu trimitere la un dans tradițional machedonesc.

„Dacă Ianis face un meci mare și Viitorul reușește un rezultat bun cu CFR Cluj, joc și eu «Pamporea» cu el. S-ar putea ca Ianis să ne facă campioni. Mi-e drag și mie de el și vreau să joc «Pamporea». Dacă ne bate însă Viitorul, el o să danseze și eu o să plâng”, a spus Becali.

 

Vezi și: 

CALCULE: cum mai pot roș-albaștrii să câștige titlul, după evoluția foarte slabă din Gruia

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
10209355191619210
Dani Dany  •  15 Aprilie 2019, 11:18

Dar vezi ca trebuie sa saruti si steagul lui dinamo...:))))

para.para
para.para  •  15 Aprilie 2019, 09:05
Postat de poison_1 pe 15 Aprilie 2019, 08:45

Ai vazut cine sunt premiantii presei scrise? :)) Craitoiu, Udrea si Raureanu. :))) Oare care au fost criteriile? Si, mai ales, cine i-a premiat cu adevarat? :))

Astia se premiaza ei intre ei, ca altcineva n-are cine sa-i premieze. Premiul cel mare este cate 5 pesti in plus la ora de ambalare.

poison_1
poison_1  •  15 Aprilie 2019, 08:45
Postat de observator_federal pe 15 Aprilie 2019, 07:29

Gigi ar trebui să ia și primele noțiuni de ceardaș (deși ăla-i un joc de perechi...) și de căluș oltenesc, dacă vrea să danseze și după deplasările la Sepsi și Craiova - cam greu, cred... Are deplasare și la Giurgiu dar acolo e stabilit că poate să meargă cu lăutarii lui...

Ai vazut cine sunt premiantii presei scrise? :)) Craitoiu, Udrea si Raureanu. :))) Oare care au fost criteriile? Si, mai ales, cine i-a premiat cu adevarat? :))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează