FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

CFR CLUJ - FCSB 1-1 // Toni Conceicao, acid după fluierul final: "Aici, în România, e normal să se întâmple asta!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 22:56

CFR Cluj și FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1, la fel cum s-a întâmplat și în toate cele 4 meciuri disputate pe parcursul campionatului trecut. Toni Conceicao, tehnicianul campioanei României, acuză atitudinea conducătorilor români la adresa antrenorilor.

"Puteam să câștigăm acest meci și să trecem pe primul loc. Am făcut un meci bun, ne-am comportat ca o echipă. A fost o fază în care am greșit și le-am oferit adversarilor șansa golului. Sunt mulțumit de ce am văzut astăzi. În această pauză competițională am muncit foarte bine. Așteptăm să revină și jucătorii accidentați. Echipa trebuie să capete încredere, stabilitate emoțională. De asta avem nevoie.

E normal ca în România să se vorbească despre demitere. Eu am muncit aici la Cluj, am adus trofee, am câștigat titluri. Am venit într-o situație foarte dificilă, cu meciuri din 3 în 3 zile, cu o mulțime de accidentați. Aici, de dimineața până seara se vorbește despre asta. Eu vreau doar rezultate. Restul e folclor", a declarat Toni Conceicao la TV Telekom Sport. 

"Nu se întâmplă nimic cu Julio Baptista. A fost doar o decizie tactică să nu fie în lot. Se antrenează cu noi, dar am considerat că astăzi am avut jucători mai buni. Eu sunt cel care decide și vreau să știe toată lumea asta!"
Toni Conceicao, antrenor CFR

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

fcsb

PROGRAM ETAPA 8

Vineri:
Concordia Chiajna - Sepsi 0-3 Detalii AICI
Dinamo - Astra Giurgiu 1-2 Detalii AICI
Sâmbătă:
Dunărea Călărași  - FC Botoșani 3-2 Detalii AICI
Gaz Metan - U Craiova 3-2 Detalii AICI
Azi:
FC Voluntari - Poli Iași  2-3 Detalii AICI
CFR Cluj - FCSB 1-1 Detalii AICI
Luni:
21:00 Viitorul - AFC Hermannstadt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dora
dora  •  17 Septembrie 2018, 09:54

Nu poti juca cu Bordeianu si sa il lasi pe dinafara pe Hoban. E inadmisibil sa faci doar 2 schimbari - si sa il lasi pe banca pana prin minutul 84 pe razboinicul Alex Ionita...si sa nu fortezi pe final cu un varf mai odihnit.

remarque
remarque  •  17 Septembrie 2018, 07:50

E normal ca o nulitate ca acest Conceicao sa jigneasca tara in care isi castiga painea? Tupeu fara margini. La valoarea lui il oferteaza Arsenal sau Barcelona sau chiar Dudelange. Si nimeni nu-i da replica acestui "arian" portughez si nici unui alt strain care procedeaza la fel.

bazileon
bazileon  •  17 Septembrie 2018, 05:38

Toni, dupa Dudelange orice discurs e futil.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează