FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

CFR CLUJ - FCSB 0-1. MM Stoica, replică tăioasă pentru Dan Petrescu: „Ne-a asasinat cu inepțiile! Să-l consulte un specialist în PR”

MM Stoica i-a dat replica lui Dan Petrescu +23   FOTO
MM Stoica i-a dat replica lui Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 23:55 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 00:18

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, s-a luat de Dan Petrescu, cel care a reclamat vehement arbitrajul lui Istvan Kovacs. El a ținut să scoată în evidență superioritatea echipei sale în Gruia. 

Imediat după finalul derby-ului din Gruia, Dan Petrescu a criticat maniera de arbitraj a lui Kovacs, fiind de părere că „centralul” l-a eliminat mult prea ușor pe Susic, autorul unui fault grosolan la Darius Olaru, în urma căruia fotbalistul roș-albaștrilor a fost transportat la spital. 

MM Stoica i-a oferit o replică acidă „Bursucului”.

CFR - FCSB 0-1. Dan Petrescu vehement: „Greșeala lui Istvan Kovacs a decis derby-ul! Nu ai voie!” » Contrazis de lumea fotbalului
CFR - FCSB 0-1
CFR - FCSB 0-1. Dan Petrescu vehement: „Greșeala lui Istvan Kovacs a decis derby-ul! Nu ai voie!” » Contrazis de lumea fotbalului

MM Stoica, replică tăioasă pentru Dan Petrescu: „Ne-a asasinat cu inepțiile”

„Sunt foarte mult faze în care noi am fost dezavantați! Ce ar mai fi trebuit să facă Boateng ca să primească galben? L-aș invita pe Dan Petrescu să mă viziteze, să mai depănăm niște amintri, că n-am mai vorbit de mult, și să meargă cu mine la spital să vadă cum arată piciorul lui Olaru.

Dan Petrescu ne-a asasinat cu inepțiile în ultima vreme! Dan Petrescu spunea la conferință că vrea ca echipele de tradiție precum FC Argeș să joace în primul eșalon... Ar trebui să fie consultat de un specialist în relații publice, apoi să mai apară pe la conferințele de presă”, a spus MM Stoica, într-un dialog purtat cu moderatorul Dan Udrea la Orange Sport, în emisiunea Sport Report.

MM Stoica jubilează: „E primul meci în care suntem net superiori CFR-ului din toate punctele de vedere”

Oficialul roș-albaștrilor consideră că FCSB a fost „net superioară CFR-ului la toate capitolele” și îl laudă pe Tavi Popescu, autorul unui nou gol decisiv pentru roș-albaștri. 

„Am înțeles că raportul șuturilor pe poartă a fost 13-1 în favoarea noastră. Repet, pe spațiul porții avem 13-1! Nu mai am niciun comentariu de făcut. 

Dacă tot nu se mai vorbește despre pandemie și atrocitățile din Ucraina, se vorbește despre Tavi Popescu. L-am văzut pe Onofraș la GSP Live că spunea să nu se piardă Octavian Popescu... Tavi a demonstrat iar că e cel mai bun. Nu știu ce se întâmplă cu Tavi Popescu, nu vrea să înscrie din careu, înscrie doar din afara careului. 

În opinia mea, e primul meci în care suntem net superiori CFR-ului din toate punctele de vedere. Am câștigat și duelurile, ceea ce nu se întâmpla până acum”, a mai spus MM Stoica. 

Ideea stă în felul următor. Olaru nu are fractură, asta e vestea bună. Vestea proastă: are o contuzie foarte urâtă. Așteptăm să se întoarcă la hotel, să vadă și staff-nostru medical cât de gravă e situația

- MM Stoica, manager general FCSB

Cum arată clasamentul după CFR Cluj - FCSB

FCSB a câștigat al 4-lea din cele 5 meciuri disputate în play-off și ajunge la 43 de puncte. CFR Cluj rămâne lider, dar avansul este unul fragil, doar două lungimi. Runda viitoare, CFR Cluj se deplasează la Voluntari, iar FCSB la Farul.

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini ale derby-ului CFR Cluj - FCSB 0-1

+19 FOTO

VIDEO Dumitru Dragomir nu își schimbă părerea: „CFR Cluj e campioană!”

Citește și alte știri de actualitate:

CFR - FCSB 0-1. Dan Petrescu vehement: „Greșeala lui Istvan Kovacs a decis derby-ul! Nu ai voie!” » Contrazis de lumea fotbalului

CFR CLUJ - FCSB 0-1. Tavi Popescu la microfon: „E momentul să ne bucurăm!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
polistul68
polistul68  •  18 Aprilie 2022, 16:39
Postat de 1_0_1_0_reloaded pe 18 Aprilie 2022, 08:32

Păcat că nu are ăla fractură. De fapt, cred că n-are nimic. Etapa următoare se întoarce la simulările teatrale, zbierăte și văicărelile binecunoscute. Măcar 2-3 ani pe tușă i-ar fi prins bine dar nu se va întâmpla din păcate.

iti pare rau ca un tanar nu are piciorul rupt ? Tu...citesti ce scri ? Oricat de fanatic ai fi ( sau vrei sa pari ca esti ), nu ai voie sa gandesti asa.. . Dar, mai mult ca sigur , atata poti, ceea ce explica multe...

freddy
freddy  •  18 Aprilie 2022, 16:28
Postat de 1_0_1_0_reloaded pe 18 Aprilie 2022, 08:32

Păcat că nu are ăla fractură. De fapt, cred că n-are nimic. Etapa următoare se întoarce la simulările teatrale, zbierăte și văicărelile binecunoscute. Măcar 2-3 ani pe tușă i-ar fi prins bine dar nu se va întâmpla din păcate.

Este cel mai urat comentariu de pe forumul asta din ultimii ani. Și crede ma ca ai concurență!

10156568321649937
Marius Caseanu  •  18 Aprilie 2022, 10:56

Si pe noi ne-a asasinat cu ineptiile lui aceasta trompeta penibila. E la fel de penibil ca petrescu, dar macar petrescu e cineva in fotbalul nostru, pe cand memeloiu e doar un penibil becalist. Pacat ca in goana dupa senzational gesepistii promoveaza asemenea exemplare. Pacat!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează