FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

E CFR deja campioană? Record incredibil înainte de play-off » Ce spun Becali și Petrescu: „Cine naiba se aștepta la asta?”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 13:55 / Actualizat luni, 07 martie 2022 17:27

Liderul CFR Cluj a încheiat campionatul cu o victorie clară cu Dinamo, 4-1, în timp ce FCSB s-a impus la limită, 1-0 cu FC Voluntari. La finalul sezonului regulat, distanța dintre cele două este de 14 puncte.

De când s-a trecut la sistemul cu play-off și play-out, în sezonul 2015-2016, niciodată nu s-a mai înregistrat o asemenea diferență de puncte între locul 1 și locul 2 până acum.  Sunt 7 puncte între liderul CFR și locul secund, FCSB, după înjumătățire. Cea mai mare diferență fusese în sezonul 2019-2020, 6 puncte între CFR și CSU Craiova.

Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Andrei Vlad: „E greu să se mai întoarcă acum”
FCSB
Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Andrei Vlad: „E greu să se mai întoarcă acum”

Gigi Becali încă mai speră la campionat

Patronul FCSB a vorbit azi despre șansele ca echipa roș-albastră să recupereze punctele și crede că victoria cu FC Voluntari ar putea fi decisivă.

„Noi, dacă nu era golul lui Tavi sau dacă Târnovanu nu apăra mingea aia, nu mai aveam nicio șansă la campionat. Cu egalul nu aveam șanse. Acum să-i batem pe cei de la CFR Cluj de două ori și să facă ei un egal. E posibil. Dar să-i batem noi de două ori și să mai mănânce o bătaie ei, e foarte greu. Deci meciul ăsta e posibil să însemne câștigarea campionatului”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Dan Petrescu: „Nu s-a terminat campionatul! Mai sunt 30 de puncte”

CFR Cluj a terminat sezonul cu 76 de puncte, iar Dan Petrescu este de părere că altei echipe îi va fi greu să egaleze acest număr de puncte.

„Cred că este cel mai bun sezon din istoria fotbalului românesc. ca rezultate în sezonul regulat. Acum, că se joacă play-off, e altceva. Dar acest record nu aduce nimic. Asta e problema noastră.

Cine naiba se aștepta să fie o asemenea diferență? Sunt șocat de câte puncte are CFR. Nu cred că se va mai întâmpla vreodată. Dacă se va întâmpla, în momentul ăla mă las de antrenorat. Nu se va mai întâmpla! A fost un an deosebit, am avut și noroc. Dar nu s-a terminat campionatul. Mai sunt 30 de puncte și se poate întâmpla orice.

Vom avea 10 în finale în play-off. Orice meci va fi foarte greu. E posibil orice în play-off.  În fotbal nu se știe niciodată nimic”, a declarat Petrescu la conferința de presă.

VIDEO Dumitru Dragomir: „FCSB nu prinde nici locul 2!”

Citește și: 

EXCLUSIV Edward Iordănescu amenință: „Dacă Gigi Becali mai face asta, special nu-l mai iau pe Tavi Popescu”

EXCLUSIV Dezvăluire incredibilă a unui fost jucător român: „Am de recuperat două milioane de dolari din Rusia. I-am trecut la pierderi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
c23665
c23665  •  07 Martie 2022, 19:41

FCSB tocmai a pierdut 6 puncte sigure! Plus minim 4 puncte cu CFR! Plus 3 puncte cu Argesul! Restul fcsb-urilor nu contează!

nesufertiti
nesufertiti  •  07 Martie 2022, 19:18

Chelsea, Liverpool si City au castigat campionatul cu recorduri de puncte. Dar poate tu consideri Premier un fel de Mickey Mouse League. Daca iei in calcul lotul, experienta jucatorilor si a antrenorului, nu e nimic in neregula cu linia noastra de clasament. Eu, pana la proba contrarie, consider ca toate meciurile s-au jucat pe teren. Tu zici ca UTA e exemplu de echipa serioasa. De ce? Ca are o prestatie mediocra intr-un campionat submediocru? Sau ai impresia ca e vina CFR-ului ori Argesului ca nu sunteti in stare sa fructificati nici 10% din ocaziile de gol pe care le creati? Daca aveati un atacant mai de Zeii ajuta, ati fi fost, probabil, in playoff; te-ai mai fi zburlit, atunci, la liniile de clasament? Seara faina sa ai si numa' binie die la Cluuuj.

rav410wrc
rav410wrc  •  07 Martie 2022, 18:50
Postat de dobrin pe 07 Martie 2022, 18:11

Pai sunt jocurile cu FCSB Craiova, FCSB Voluntari, FCSB Botosani si FCSB Farul. Se roaga la toti sfintii sa nu se califice Argesul ca a incurcat-o, iar pierde minim 3 puncte.

Dl "dobrin", dar cate puncte a facut argeshu', cu cfr-u', dar voluntari, dar farul ... ?! Care linie de clasament vi se pare mai dubioasa, cea cu 24 de victorii si 2 infrangeri in 30 de etape sau cea cu 18 victorii si 4 infrangeri ?! Rasfoiti putin campionatele serioase sa vedeti care sunt procentajele de puncte castigate/pierdute per etapa acolo! Aaa, dc vreti exemplu' de echipa serioasa care nu s-a predat nici cu unii, nici cu altii, atunci aceasta se numeste UTA !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează