LIGA 1  ·  CFR CLUJ - FCSB

CFR Cluj - FCSB. VIDEO + FOTO Ce a apărut în tribune, ce se aude la boxe + gestul lui Adrian Petre care nu s-a văzut la TV

FOTO: Raed Krishan +50 FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 14 iunie 2020 19:42

CFR Cluj și FCSB se întâlnesc în runda 3 din play-off, de la ora 20:00. Oficialii campioanei au încercat să compenseze lipsa fanilor.

CFR Cluj - FCSB este primul meci de play-off desfășurat în condiții speciale, fără spectatori și cu măsuri sporite de securitate împotriva coronavirusului. „Feroviarii” au încercat să înfrumusețeze atmosfera prin toate mijloacele. În tribunele arenei „Dr. Constantin Rădulescu” au apărut cartoane cu fețele fanilor, iar fotbaliștii au intrat în jocul organizatorilor. Adrian Petre, atacantul celor de la FCSB, a imitat un salut al fanilor la ieșirea de la vestiare, instantaneu surprins de fotoreporterul GSP Raed Krishan. 

+51 FOTO

3.800de spectatori au asistat, în medie, la meciurile celor de la CFR Cluj în acest sezon

CFR Cluj - FCSB, cu atmosferă de Europa League

CFR a încercat să creeze un cadru de meci important copiind scandări ale suporterilor de la un joc din februarie. Campioana a captat sunetele din meciul cu Sevilla, din februarie, încheiat 1-1 la Cluj, și le folosește la partida cu FCSB. Disputa cu spaniolii a fost una dintre puținele în care stadionul din Gruia a fost plin, fiindcă suporterii vișiniilor nu sunt dintre cei mai implicați. 

VIDEO / Fanii campioanei și-au făcut apariția la stadion 

Citește și alte știri despre CFR Cluj - FCSB: La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
danielp0tc0varu  •  15 Iunie 2020, 00:10

Fecesebeul are o medie care nu depaseste 800 de spectatori acasa.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1