FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ

CFR CLUJ - GAZ METAN // Edward Iordănescu, încă o serie de reproșuri pentru conducere: „Nu s-a adus un antrenor de play-out aici! Eu ce să mai fac?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 10:03

Edward Iordănescu, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, a răbufnit din nou la adresa conducerii echipei sale, cu o zi înaintea confruntării din campionat cu CFR Cluj.

  • CFR Cluj - Gaz Metan se joacă duminică, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport!

După ce a anunțat că intenționează să-și dea demisia după eșecul din Cupă cu Foresta Suceava, 1-2, Iordănescu jr. pune din nou presiune din conducere: „Nu s-a adus un antrenor de play-out la Mediaş, s-a adus un antrenor de play-off, care nu antrenase în play-out până a venit la Mediaş. Nu mai vrea să antreneze în play-out, vrea în play-off. 

În momentul de faţă, mi s-a spus că nu sunt bani. Înseamnă că ceea ce mi s-a propus şi promis nu mai e valabil. Şi atunci eu ce vin să fac? Vin şi spun ok, atunci nu mai vrem performanţă, nu mai vrem play-off. Eu sunt omul care stă aici 24 din 24, mai mult decât paznicii. Şi paznicii se mai schimbă la stadion, au ture. Eu nu am ture, eu sunt constant aici. 

Antrenorul meu de portari face meniurile, face gramajele, face de toate la mâncare. Preparatorul meu se duce face necesarul cu staff-ul medical de medicamentaţie, de vitaminizare, se asigură ca ia în gură fiecare jucător pastilele. Celălalt secund al meu are sarcini să se ocupe cu terenul, să fie tuşat”, a spus Iordănescu, în timpul unei conferințe de presă. 

Iordănescu a fost atacat de sponsor acum două zile! 

În urmă cu două zile, Adrian Volintiru, directorul firmei Romgaz, sponsorul medieșenilor a avut recent o intervenție în care a trimis mai multe săgeți către Edi Iordănescu.  

„Eu merg pe principiul că cimitirele sunt pline de oameni de neînlocuit! Ce se întâmplă la echipă e treaba clubului. S-a spus că Romgaz a oprit finanţarea la echipă din cauza plecării antrenorului Edi Iordănescu, dar nu e așa. Nu s-a pus în discuţie! 

Noi nu e implicăm în negocieri, în transferuri sau în alte decizii. Noi susținem cu tărie clubul, vrem să dăm ceva comunității, dar nu facem parte din conducerea clubului.  

Probabil că Edi Iordănescu are o ofertă mai bună din străinătate, de nerefuzat! Oricum, el se exprimă mai bine în presă decât în discuțiile personale. Cum am spus și când m-a sunat Mihai Teja și mi-a zis că are ofertă de la FCSB, cine vrea să plece e liber!”

Vezi și: 

Edi Iordănescu, atacat în direct de sponsorul lui Gaz Metan după ce și-a anunțat plecarea: „Se exprimă mai bine în presă! Probabil are o ofertă din străinătate” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează