FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Edi Iordănescu, atacat în direct de sponsorul lui Gaz Metan după ce și-a anunțat plecarea: „Se exprimă mai bine în presă! Probabil are o ofertă din străinătate”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 septembrie 2019 12:33

Situația la Gaz Metan este tot mai tensionată, după ce antrenorul Edward Iordănescu, 41 de ani, a anunțat că vrea să plece, după ce echipa a fost eliminată de Foresta în „șaisprezecimile” Cupei României, 1-2. (Detalii AICI

Adrian Volintiru, directorul firmei Romgaz, sponsorul medieșenilor a avut azi o intervenție în care a trimis mai multe săgeți către Edi Iordănescu. 

„Eu merg pe principiul că cimitirele sunt pline de oameni de neînlocuit! Ce se întâmplă la echipă e treaba clubului. S-a spus că Romgaz a oprit finanţarea la echipă din cauza plecării antrenorului Edi Iordănescu, dar nu e așa. Nu s-a pus în discuţie!

Noi nu e implicăm în negocieri, în transferuri sau în alte decizii. Noi susținem cu tărie clubul, vrem să dăm ceva comunității, dar nu facem parte din conducerea clubului. 

Probabil că Edi Iordănescu are o ofertă mai bună din străinătate, de nerefuzat! Oricum, el se exprimă mai bine în presă decât în discuțiile personale. Cum am spus și când m-a sunat Mihai Teja și mi-a zis că are ofertă de la FCSB, cine vrea să plece e liber!”, a declarat Volintiru la TV Digi Sport. 

„Rar mi-a fost dat să văd atât ură într-un oraș față de un club! Sunt 2-3 oameni care susțin clubul. Aud mereu că se vrea dispariția echipei sau că cineva vrea terenul! M-a șocat asta” 
Adrian Volintiru

Vezi și:

Greu găsești un antrenor mai slab decât Gigi Becali » FCSB n-a mai fost de peste 70 de ani atât de jos!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ares2024
ares2024  •  26 Septembrie 2019, 18:31

Te așteaptă fc fcsb !!!

whiteredarad
whiteredarad  •  26 Septembrie 2019, 15:05

Edi Iordanescu...un papagal cu ifose de mare antrenor, face valuri ! Sigur are o oferta mai buna si ar vrea sa plece !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează