FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Conducerea lui CFR Cluj reacționează după anunțul lui Dan Petrescu despre plecare: „Am fost lângă el zilele astea” » Ce l-a nemulțumit pe „Bursuc”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 19:48 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 20:14

Marius Bilașco (39 de ani), directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, a comentat posibila plecare a lui Dan Petrescu (52) de la cârma echipei. 

După victoria lui CFR cu FC Argeș din acest weekend, scor 2-0, Dan Petrescu a reiterat ideea că ar putea să părăsească formația ardeleană. Marius Bilașco nu crede în acest scenariu, însă mărturisește că a existat o serie de factori care l-au supărat pe „Bursuc”.

Adio, CFR Cluj! Dan Petrescu, în pole-position să semneze cu o echipă din Arabia Saudită + cine ar putea fi înlocuitorul său

Marius Bilașco: „Petrescu a avut o perioadă grea”

„Am fost lângă el zilele astea. Nu mi-a spus nicio secundă că ar vrea să plece mâine, poimâine sau în iarnă. A avut o perioadă foarte grea, s-au întâmplat foarte multe lucruri la club, a fost și lipsa lui Marian Copilu la ultimele 6 meciuri, care este legătura dintre patron și el. Nu s-au întâmplat niște lucruri în perioada de transferuri, dar am avut și ghinionul să se accidenteze câțiva jucători”, a declarat Bilașco la TV Telekom Sport.

Hai să fim echilibrați. Nu e atât de tragică situația. E un moment greu, dar nu poți spune că CFR e pe locul 8 și eliminată din Europa. Ăsta ar fi singurul motiv pentru care ar pleca mâine, să zică «nu mai pot să fac nimic» 
- Marius Bilașco

Dan Petrescu: „Ofertele sunt foarte multe!”

După meciul câștigat de CFR cu FC Argeș, scor 2-0, Dan Petrescu a spus că are nevoie de câteva zile de răgaz, în care să se gândească dacă merită să continue pe banca tehnică a campioanei.

„Pentru mine urmează o pauză de 4-5 zile, mă gândesc la ce e bine pentru toată lumea. Am muncit 3 ani și jumătate aici, la un moment dat se întâmplă ceva cu tine, vrei altceva. Vine pauza și trebuie să iau o decizie care să fie bună și pentru mine și pentru club. Sper să fie decizia corectă. Ofertele sunt foarte multe, nu contează de la cine și cum. 

Nu aș vrea să plec la CFR cu scandal și ceartă. Dacă aș pleca, aș vrea să fie ca ultima dată, să ne strângem mâna și să rămânem amici. Nu poți să pleci supărat după ce am luat 3 campionate și am făcut minuni prin Europa. Dacă aș pleca de la CFR, voi pleca cu capul sus, dau mâna cu toată lumea și merge fiecare înainte. În momentul ăsta chiar am nevoie de o pauză, să mă relaxez și să mă gândesc ce e mai bine pentru CFR și pentru mine”.

VIDEO Dragomir, comparație interesantă: „Echipa națională a României nu ar putea să o bată pe CFR!”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Luptă FCSB - CFR Cluj pe piața transferurilor! Jucătorul din Liga 1 a recunoscut negocierile: „Sper să se întâmple ceva la finalul sezonului”

Internaționalul dat afară de Petrescu atacă: „La CFR Cluj mi-am pierdut pofta de fotbal!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
189254898748309
Claude SH  •  09 Noiembrie 2020, 22:51

Trebuie aduși cât mai repede Deaconu și Cardoso de la Gaz Metan. Ar ajuta mult la viitorul titlu dar di pentru Pregătirea viitorului sezon

stormfront
stormfront  •  09 Noiembrie 2020, 22:20
Postat de gilgamesh pe 09 Noiembrie 2020, 20:35

V-a umilit și vă va umili în continuare, FîCîSîBî-istilor. Nu pleacă Dan până nu încheie socotelile: al 4-lea titlu și faliment pt FC FCSB (așa cum ai spus și tu, în Conference League nu se câștigă mai nimic). Vă termină CFR Cluj și apoi pleacă și Dan.

intre timp spaniolii va termina pe voi,ce te bucurai ieri crezand ca o sa bateti viitorul,dupa,ai disparut umilit. ha haha

bavaria
bavaria  •  09 Noiembrie 2020, 22:18
Postat de alenb pe 09 Noiembrie 2020, 21:56

Pai daca e egalul lui meme inseamna ca tot trepadus este, meme e bun sa dea din gura la TV si pe facebook in rest de dictat dicteaza Jiji urmat de popa Tudor.

mai citeste odata comentariul meu si poate vei intelege cine se situeaza in clubul CFR ca si putere deasupra lui Marius Copil,in acceptiunea mea un excelent manager!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close