LIGA 1  ·  CFR CLUJ - POLI IAȘI 1-1

CFR CLUJ - POLI IAȘI 1-1 // Dan Petrescu a sărit la gâtul arbitrilor: „Nu am mai văzut așa ceva în viața mea!” » Verdictul specialistului

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iulie 2019 23:13

CFR Cluj a remizat cu Poli Iași, scor 1-1. La final, Dan Petrescu a erupt în drumul spre vestiare, reproșând brigăzii de arbitri două lovituri de la 11 metri neacordate.

„Viciere crasă de rezultat! Nu am mai văzut așa ceva! Din primul minut au tras pentru Poli Iași. Am avut două penalty-uri clare, unul la Deac, altul la Rondon. La Rondon toată lumea a văzut. Sunt obișnuit să se întâmple asta. Dacă îmi arătați o echipă arbitrată acasă în Liga 1 așa cum suntem noi...

Iași a arătat bine. Ei nu au nicio vină că arbitrul a ținut cu ei. Îl felicit pe Mihai Teja! A construit o echipă bună. Eu de ce mă bat pentru VAR? Dacă aveam, astăzi era simplu. Primeam două penalty-uri! Era o victorie liniștită. Fără VAR o să avem de suferit”, a declarat Dan Petrescu la TV Telekom Sport. 

Verdicul specialistului: o decizie bună și o semi-eroare

Constantin Zotta, specialistul TV Telekom Sport în arbitraj, a analizat penalty-ul cerut la Rondon în minutul 85, dar nu a putut da un verdict: „Rondon lovește mingea, o face scurt, cu intenția de a juca. Dacă există contact, este penalty evident. Parcă mai mult există. Pare a fi”.

În minutul 12, Deac este tras evident de Panțîru. Zotta consideră că arbitrul ar fi trebuit să dicteze lovitură liberă, nu să lase jocul liber: „Ținerea este evidentă în afara suprafeței de pedeapsă. Când intră în careu, îi dă drumul. Nu îmi dau seama dacă există și un contact apoi. Trebuia și cartonaș galben”.

Vezi și: 

CFR CLUJ - POLI IAȘI 1-1 // Campioana pierde două puncte în fața Iașiului lui Teja!Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (31)
Gargantua Egor  •  14 Iulie 2019, 10:30

Locuiesc in Drumul Taberei la V.Ialomitei linga blocul unde a copilarit DanPetrescu .Ar trebui sa-i tin partea , dar nu pot ! L-am admirat ca jucator , dar circul pe care-l face de cand e antrenor il descalifica total ! Bai, dar opreste-te din obrazniciile astea fara sfirsit !!! GATA !

Filip Diaconu  •  14 Iulie 2019, 10:18

Penibil, ca de fiecare data. Face exact ca nea Mircea

Florin Dobrin  •  14 Iulie 2019, 09:57
Postat de Terminhater Terminhater pe 14 Iulie 2019, 09:49

Un cuvânt îl definește perfect pe acest măscărici ... PENIBIL !

de ce ,,, pentru ca are un istoric in fotbal????????

Vezi toate comentariile (31 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1