FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Gabi Mureșan intervine în scandalul Dan Petrescu - Alin Minteuan: „Circ premeditat! Nu a mințit”

Gabi Muresan este de partea lui Alin Minteuan
Gabi Muresan este de partea lui Alin Minteuan

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2020 09:42

Gabi Mureșan (38 de ani), unul dintre cei mai titrați jucători din istoria lui CFR Cluj, s-a pronunțat pe tema conflictului dintre Dan Petrescu (52) și Alin Minteuan (43).

  • CONTEXT: Scandalul Alin Mintean versus CFR Cluj, via Dan Petrescu, e departe de a fi încheiat;
  • Totul a pornit de la refuzul lui Minteuan de a accepta să-și amâne încă o dată primirea restanțelor financiare pe 2019, lucru care a înfuriat teribil clubul, presat să le achite fiindcă altfel nu ar fi respectat condițiile din dosarul de licențiere;
  • Petrescu a mutat zilele trecute: l-a ofertat pe Costin Curelea să-i devină secund, în locul lui Minteuan.

„Tot respectul pentru cariera de fost mare fotbalist și internațional a lui Dan Petrescu, tot respectul pentru cariera de antrenor de până acum, dar Alin Minteuan merită să fie tratat și el cu respect. Este un fost căpitan al CFR-ului, iar colegul meu de cameră nu este un mincinos. La unele discuții a fost de față de față și soția lui Alin. Îl cunosc bine, vă repet: mi-a fost coleg de cameră la CFR și antrenor!

Nu toată lumea a câștigat în cariera de jucător cât Dan Petrescu ca să poți accepta să tot fii păcălit cu unele restanțe la nesfârșit. Dan trebuie să se gândească că a luat unul dintre titlurile câștigate la Cluj pe munca lui Conceicao, a băieților, dar și a lui Minteuan. Dacă Alin era lăsat să își ducă treaba până la sfârșit, nu pierduse niciun meci, fiți siguri că și el putea să câștige din postura de antrenor principal acel campionat.

Nu trebuie să cauți motive ca să îl aduci pe Curelea în locul lui Alin atât de repede. Consider că tot circul ăsta a fost premeditat și îmi pare foarte rău de Minteuan. Nu uitați că el a fost mereu la greu în prima linie pentru CFR Cluj. Dan putea să le facă loc ambilor în staff, nu să procedeze așa”, a spus Mureșan, potrivit Prosport.

Dan Petrescu: „Bă, tu mă minți pe mine?! Adică eu sunt nimeni?!”

„Minteauan a zis că CFR Cluj l-a păcălit mereu și că el nu mai acceptă întârzieri. L-am întrebat dacă eu l-am mințit vreodată, el a zis nu. Dacă zicea din prima că nu e de acord, îl înțelegeam. Nu i-am mai răspuns la telefon, normal. Ce să-i zic, «Bă, tu mă minți pe mine?». De ce să-i mai răspund?”, a declarat Petrescu, după atacul lui Alin Minteuan.

8 trofeea câștigat Gabi Mureșan alături de CFR Cluj: 3 titluri, 3 Cupe și două Supercupe, acesta evoluând la „feroviari” între 2007 și 2013

17 ania petrecut Minteuan în clubul CFR: 7 ani ca jucător și restul ca antrenor, secund sau tehnician la echipele de tineret

VIDEO: Totul despre Borussia Dortmund - Schalke, primul mare derby de după pandemie

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

„Dan Petrescu e un maniac” » Noi dezvăluiri din interior despre antrenorul campioanei

Alin Minteuan continuă războiul cu Dan Petrescu: „Nu e bărbat! E o victimă, se plânge non-stop”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
danny_l
danny_l  •  12 Mai 2020, 11:04

*** persoană Petrescu ăsta,nu are caracter sau cum a spus Minteoan,nu-i bărbat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cipinho79
cipinho79  •  12 Mai 2020, 10:59

Minteuan e un baiat de nota 10 care a fost inlaturat desi avea victorii pe linie, sa i se faca loc dinozaurului Dan Petrescu. voi credeti ca dinozaurul nu stia ca vine sa ia locul unui antrenor cu victorii pe linie? cam care sa fi fost starea lui de spirit cand seria victoriilor a fost inlocuita cu egaluri? desigur ca dinozaurul are o ciuda mocnita pe Minteuan si i-a cautat nod in papura pana a gasit motivul ideal, restantele pe 2019. Bravo lui Minteuan, sa nu renuntel la drepturile lui si apoi sa plece de la CFR, sunt sigur ca-si va gasi alta echipa unde sa fie antrenor principal

roradu
roradu  •  12 Mai 2020, 10:56

eu sunt dinamovist si nu ma revolt! poate chelsea?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează