FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Dan Petrescu a făcut un transfer-cheie la CFR: „L-a impresionat, îl dorea din 2019, dar acum e deja pe drum spre Cluj”

Articol de , - Publicat miercuri, 06 mai 2020 22:00

Dan Petrescu și CFR Cluj s-au mișcat repede după ce l-au dat afară cu scandal pe Alin Minteuan. Costin Curelea (35 de ani) va fi începând de mâine noul antrenor secund al campioanei României.

Acesta i-a anunțat pe cei de la Academica Clinceni de negocierile cu CFR încă de acum trei zile, atunci când au început primele discuții cu Dan Petrescu. „Bursucul" l-a mai dorit pe Curelea și în 2019, mai ales că fostul atacant se ocupa la Clinceni de pregătirea fazelor fixe, care l-au impresionat pe Petrescu.

„Cei doi s-au înțeles, iar de mâine Costin va face parte din staff-ul lui Petrescu. E deja pe drum spre Cluj, unde va intra imediat în pâine", a dezvăluit o sursă din cadrul clubului din Gruia pentru Gazeta Sporturilor.

Marcat de Dan Petrescu

Într-o intervenție la GSP Live, Curelea spunea despre Petrescu: „Primul meu antrenor a fost Dan Petrescu. M-a marcat pe viață! Eu veneam de la juniori și-a fost un șoc pentru mine. Ăștia tineri ne făceam cruci să trecem de antrenament... Erau antrenamente foarte dure! Căram și greutăți de 20 de kilograme! Noi am simțit-o pentru că la juniori nu făceam nimic. A avut răbdare cu noi și lucrul ăsta ne-a întărit! Mi-a dat încredere. Dan Petrescu m-a băgat titular în Liga 2, cu el am debutat".

"Dan Petrescu la meci n-are mamă, n-are tată! Așa trăiește meciul. Nu e deloc rău. Așa am și eu momente de energie și astfel de reacții. Abia după meci îmi dau seama ce-am făcut"
Costin Curelea

EXCLUSIV Dan Petrescu a făcut un transfer-cheie la CFR: „L-a impresionat, îl dorea din 2019, dar acum e deja pe drum spre Cluj”

9,64este nota pe care Costin Curelea a primit-o la teorie, pentru admiterea la cursurile licenței UEFA PRO

Curelea absolvit cursul „World Football Academy"

Costin Curelea (35 de ani), fostul atacant al celor de la Sportul Studențesc și de la U Craiova a absolvit în urmă cu un un curs de antrenori, ținut de renumita companie „World Football Academy", al cărui președinte este Raymond Verheijen.

„Meseria de antrenor este complet diferită față de cea de jucător, crezi că știi totul, dar nu e chiar așa! Așa că am hotărât mai întâi să studiez, pentru ca mai apoi, în momentul în care voi avea șansa să demonstrez, să fiu și pregătit!", spunea Curelea imediat după terminarea cursului.

Licențiat A UEFA, fostul atacant are în plan să-și ia și Licența PRO. Curelea devine cel de-al treilea antrenor secund al CFR-ului, alături de Valeriu Bordeianu.

Caracterizarea lui Dan Petrescu făcută de Costin Curelea la GSP Live

CITEȘTE ȘI:

FCSB, cea mai subțire candidată: abia mai strânge 18 jucători! Concurentele CFR și Craiova au cu mult mai multe soluții

CFR Cluj și-a testat astăzi toți jucătorii împotriva COVID-19

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
1741476072741545
Iulian Vlaga  •  07 Mai 2020, 16:23

Minteuanule hai la “U” .Io nu te “iubesc” de când cu scandalul din gruia când erai principal la 1-1 .Cu *** când lai înjurat.Pe *** ok nui bai.No da U îi U.Am referințe că ești f.bun ca antrenor.No da vreau să zâc ceva: Referitor la scandalul cu Dănuța.De vrei să fii antrenor laso on pic la zotor.hi hi hi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1741476072741545
Iulian Vlaga  •  07 Mai 2020, 09:24

Al-3-lea secund e pisică.Omul de încredere și talismanul.Oama care îi alină zilele și nopțile.Doar trebuie să aibă și Dănuț pe cineva.Au stat doar ei două în hotel la Cluj pe timpul carantinei.Bărbații au plecat la soții sau iubite.....Ok poate și Dănț tot așa.

lake1001
lake1001  •  07 Mai 2020, 03:11

Cind vine Tesla si cînd dispare fcf sebeaua?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează