FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FARUL 1-3

Reacții din tabăra campioanei, după eșecul cu Farul » Înlocuitorul lui Dan Petrescu: „Parcă nici n-am ieșit de la vestiare”

CFR Cluj - Farul 1-3 / Sursă foto: Imago Images +9   FOTO
CFR Cluj - Farul 1-3 / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2022 22:31 / Actualizat duminica, 28 august 2022 23:46

Costin Curelea, antrenorul secund al lui CFR Cluj, e dezamăgit de abordarea fotbaliștilor săi din repriza a doua a partidei cu Farul, pierdută de „feroviari” cu 1-3.

„Au fost două reprize total diferite. Dacă în prima am reușit să stăm sus, să facem presing, să recuperăm, ne-am creat ocazii, în a doua parcă nici n-am ieșit de la vestiare.

N-am văzut entuziasmul acela pe care îl aveam de obicei când jucam acasă. Știam la ce ne înhămăm, dar tot noi o să o scoatem la capăt”, a declarat Costin Curelea, antrenorul secund al lui CFR Cluj, la microfonul Orange Sport. 

„N-a fost penalty!” » Verdictul specialistului la faza controversată din CFR Cluj - Farul: „Decizie eronată central + VAR”. VIDEO cu momentele de uluială din Gruia
CFR Cluj - Farul
„N-a fost penalty!” » Verdictul specialistului la faza controversată din CFR Cluj - Farul: „Decizie eronată central + VAR”. VIDEO cu momentele de uluială din Gruia

Adrian Păun, după CFR Cluj - Farul 1-3: „Am mai avut o perioadă când se schimbau jucătorii de la un meci la altul și aveam rezultate”

Adrian Păun, unul dintre cei mai vechi jucători din tabăra clujenilor, a simțit absența lui Dan Petrescu de la meci. „Bursucul” n-a stat pe bancă împotriva „marinarilor”, fiind suspendat.

Am început meciul bine, ne-am creat ocazii, am și marcat, apoi am controlat jocul. După 30 de minute a venit acel gol egalizator. Am început bine repriza a doua, am avut ocazii, iar cel de-al doilea gol al lor ne-a turnat plumb în ghete. 

Se simte lipsa lui Dan Petrescu. Ne ajută, ne dă sfaturi, dar știm ce avem de făcut și noi trebuia să rezolvăm meciul. Automatismele deja le cunoaștem toți. Am mai avut o perioadă când se schimbau jucătorii de la un meci la altul și aveam rezultate”, a declarat și Adrian Păun, la scurt timp după fluierul final.  

Sunt fericit că am marcat, dar nu sunt fericit pentru că rezultatul nu e bun. Când am primit golul de 1-1 a fost un șoc pentru noi, de acolo s-a schimbat meciul. Am vrut să bat eu penalty-ul. E bun pentru încrederea mea, dar am pierdut și trebuie să ne concentrăm pe următorul meci

- Cephas Malele, atacant CFR Cluj 

VIDEO Faza controversată din CFR Cluj - Farul

FOTO / Imagini spectaculoase din ciocnirea CFR Cluj - Farul 1-3

+5 FOTO

Citește și alte știri de actualitate:

Gică Hagi, entuziast, după victoria cu CFR » MVP-ul de la Cluj i-a adus aminte de Ianis: „Fix ca el!”

CFR Cluj - Farul 1-3. Hagi îl surclasează pe Dan Petrescu și urcă pe primul loc! Campioana, serie dezastruoasă în SuperLiga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  29 August 2022, 01:40

...sunteti catastrofe ...ati imbatranit urat ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează